Συσκευασμένη τροφή: σύγκριση

Συζήτηση με θέμα Συσκευασμένη τροφή: σύγκριση, που ξεκίνησε από Wind-sa, στο Forum 'Διατροφή Παπαγάλων' του PetBirds, 27 Ιουν 2009.

 1. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Σήμερα καθόμουν με των Ρικάκι μου και των κοίταξα να τρώει... και μου ήρθε μια ηδέα να κοιτάζω με προσοχή τι ΑΚΡΙΒΩΣ τρώει?
  Έκανα μια μικρή έρευνα ανάμεσα δυο συσκευασιών τροφής γνωστής μάρκας. Τροφή χύμα δεν αγοράζω ποτέ. (foto1)

  Λοιπόν... ολα τα σποράκια ήτανε καθαρά. Μετα τη δυνατή ανακάτεμα με το χέρι δεν βρήκα βρομιά και σκόνη πάνω στο χέρι. Κοίταξα τι είδος σποράκια έχει κάθε τροφή. ...και σε τι ποσότητα περίπου. (foto2)

  H PRESTIGE premium εκτός απο mineral-vitamin συμπλήρωμα είχε και τριμμένα όστρακα και πέτρες που χρειάζονται πουλιά για σωστή διατροφή. (foto3)

  Απο αυτο μπορούμε να καταλάβουμε οποίος βάζει στα πουλιά η τροφή Prestige Premium Versele Gaga πρέπει να ξέρει οτι το ποσότητα τησ τροφής πρέπει να είναι μικρή - 2 κουταλάκια σούπας (για cockatiels)... ετσι ώστε ο παπαγάλος θα μπορούσε να φτάσει το συμπλήρωμα με τριμμένα κοχύλια και άμμο που γενικά πέφτει στο πάτο τησ ταΐστρας... Και καλό να ήτανε να κάνουμε ενα καλό ανακάτεμα πριν να δώσουμε φαγητό στα μικρά μας.

  ...ετσι...ήτανε απλά μια παρατήρηση... :)
   

  Συνημμένα Αρχεία:

Φόρτωση...