Πρόσφατα

Συντήρηση Ξηρής Αβγοτροφής

Stavros

Administrator
Staff Member
Thread starter #1
Καλημέρα σας,

Που συντηρείτε την "ξηρή αβγοτροφή" του εμπορίου, αφού ανοίξετε τη συσκευασία της για να τη χρησιμοποιήσετε; Εντός ή εκτός ψυγείου;
 

mgerom

Honored Member
#2
Η γνώμη μου είναι -σε ξηρό και δροσερό μέρος εκτός ψυγείου-.
Αν δεν υπάρχει τέτοιο ,τότε στο ψυγείο,με πολύ καλό κλείσημο της συσκευασίας
για να μη τραβήξει υγρασία.Αν πάλι υπάρχει αυγοτροφή ιδιαίτερα υγρή, μη την αφήνετε
στην ταίστρα πάνω απο 12 το πολύ 24 ώρες.
 
#3
Σε δροσερο ,σκιερο χωρις υγρασια μερος.χωρις εντομα και μυρωδιες!Θα συμφωνησω με τον κ.Μακη...(περι υγρης αυγοτροφης) στην ταιστρα για 12... το πολυ 24 ωρες ! Ειδικα το καλοκαιρι θελει ακομα μεγαλυτερη προσοχη!
 
#4
Τα τελευταία δύο χρόνια συντηρώ την αυγοτροφή σε μεγάλα βάζα με αεροστεγές κλείσιμο στο ψυγείο.Πιστεύω πως και εκτός ψυγείου με αυτήν την μέθοδο δεν θα έχουμε πρόβλημα.
 

muthos

PB New Member
#5
σε δροσερο μερος και μεσα σε κουτι η μπολ που να κλεινει αεροστεγος!αν ειναι σε υγρη μορφη στο ψυγιο μεσα σε μπολ και οχι παραπανω απο 4 μερες
 

Stavros

Administrator
Staff Member
Thread starter #7
Τήν φτιαχτή αυγοττοφή μπορώ νά τήν συντηρώ σέ αεροστεγοί βαζα μέσα στό ψυγείο?
Μπορείς, όταν πρόκειται να καταναλωθεί σε τρεις τέσσερις ημέρες. Προσοχή το καλοκαίρι με τη ζέστη για να μην αλλοιωθεί νωρίτερα.
 
Top Bottom