Συμπληρωματηκες ταϊστρες

Συζήτηση με θέμα Συμπληρωματηκες ταϊστρες, που ξεκίνησε από ΜΑΚΗΣ Λ, στο Forum 'Ιδιοκατασκευές, Παρουσιάσεις Εκτροφείων' του PetBirds, 20 Σεπ 2009.

 1. ΜΑΚΗΣ Λ

  ΜΑΚΗΣ Λ PB New Member

  Ψαχνοντας καιρο πως μπορώ να εχω μερικες ταϊστρες εξωτερικες ακομα κατέλληξα στις εξείς. Τα πεονεκτηματα ειναι οτι δεν χρειάζεται να βάζω χερι μεσα, και οτι πλένονται πολλύ ευκολα.Τα δυο δεματικά ειναι για να δεσουμε τη βάση στο κλούβι ενω το τριτο για την πορτα ωστε να την κραταει εκει που την θέλουμε.Τη βαση και τα κυπελάκια τα βρήκα στο internet ειναι απο τα ξυλινα μικρα κλουβάκια εκπαίδευσης για Μαλινουά.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. GreenRed

  GreenRed PB New Member

  Με τέτοιες εικόνες που έχουν τα περιοδικά στο ταψί (φωτογραφία 3), βλέπω τα ηλικιωμένα καναρίνια να φεύγουν από συγκοπή και τα φετινά να χάνουν το φως τους :p  Που τις βρήκες τις συγκεκριμένες ταϊστρες?
   
 3. ΜΑΚΗΣ Λ

  ΜΑΚΗΣ Λ PB New Member

  Στον Κτηνιατρικο Κύκλο και τις αναφέρει σαν ταϊστρα-ποτήστρα διαγωνησμου Hartz
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Για κλουβάκια διαγωνισμού είναι μια χαρά. Τα συγκεκριμένα έχουν μια τρύπα από την οποία το πουλί βγάζει ίσα-ίσα το κεφάλι του για να φάει από αυτήν την ταΐστρα. Δεν ξέρω όμως πόσο ασφαλές είναι να προσαρμοστούν σε ένα μεγάλο κλουβί. Υπάρχουν ειδικές εξωτερικές ταΐστρες που προσαρμόζονται στο πορτάκι του κλουβιού και δεν χρειάζεται καν να τις μετακινείς. Μπορείς να τις ανεφοδιάζεις ανοίγοντας το καπάκι από επάνω. Ίσως αυτές να σου φανούν πιο βολικές.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

  • feeder.jpg
   feeder.jpg
   File size:
   13,7 KB
   Προβολές:
   167
 5. ΜΑΚΗΣ Λ

  ΜΑΚΗΣ Λ PB New Member

  Σταύρο δεν τα χρησιμοποιω σαν ταΪστρα, εχω τις δυο ταϊστρες στο καθε κλουβί και σε αυτες βάζω οτι αλλο θελω να τους δώσω αυγο,φρουτα καποιες μερες συμπληρώματα διατροφης αγγούρι κ.λ.π. Να συμπληρωσω ακομα οτι καθε βαση περνει δυο οποτε μεγαλωνεις ευκολα το ευρος τη τροφης τους, ειναι εξωτερικα και δεν κοβουν χωρο απο το κλουβί.
   
 6. lizard

  lizard PB Member Article Writer

  Να εισαι καλα Πολυβιε δεν ξερεις ποσο γελασα,συχγαρητηρια για την παρατηρητικοτητα.
   
 7. Νεκτάριος

  Νεκτάριος PB New Member

  Εσυ εκανες τρυπα στο κλουβι για να τις βάλλεις?
   
 8. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Κατάλαβα... να μας ενημερώνεις με τις παρατηρήσεις σου στην πορεία.
   
 9. ΜΑΚΗΣ Λ

  ΜΑΚΗΣ Λ PB New Member

  Νεκταριε δεν εκανα τρύπα εχω συκώσει την πορτα(φωτο 3),εξηγω ποιό πανω πως. Παντως θα βάλω και αλλες φωτογραφίες για να φαίνεται καλλύτερα.
  Σταυρο βεβαίως θα σας ενημερώσω, παντος εδω και δυο μήνες το συστημα εχει αποδηχτει πρακτικό.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...