Συμβουλές για πρωτάρηδες ιδιοκτήτες Ροζέλας

Συζήτηση με θέμα Συμβουλές για πρωτάρηδες ιδιοκτήτες Ροζέλας, που ξεκίνησε από termitosauraki, στο Forum 'Φροντίδα, Εκπαίδευση Παπαγάλων' του PetBirds, 20 Φεβ 2009.

 1. termitosauraki

  termitosauraki PB New Member

  Γεια σε όλους ... Είμαι καινούρια στην παρέα ... Είχα δύο Lovebirds και το ένα το είχε σκάσει ... Είχα φοβηθεί πως το άλλο δεν θα άντεχε μόνο του αλλά τελικά τα κατάφερε για πολλά χρόνια έχοντας παρέα ένα καναρινάκι και το σκύλο ... Χτες το βράδυ πέθανε ... Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε ... Αν και έτρωγε αρκετά, ήταν αδύνατος ... Έπεσα να πεθάνω ... Και επειδή οι δικοί μου το κατάλαβαν μου έφεραν δώρο σήμερα έναν παπαγάλο ροζέλα, αρσενικό, τον οποίο ονόμασα Ρίκο. Όσα διάβασα μέχρι τώρα εδώ με βοήθησαν απίστευτα να σχηματίσω μια εικόνα για το τι πρέπει να κάνω για να τον προσεγγίσω ... Ευχαριστώ ... Α! Έγινα και μέλος στην ομάδα του facebook ... Αν έχετε να δώσετε και καμιά συμβουλή για πρωτάρηδες, θα χαρώ να την ακούσω ...
   
 2. Καταρχάς λυπάμαι πολύ για το Lovebird! Δεν ξέρω να σε βοηθήσω από τι μπορεί να πέθανε αλλά κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει. Να χαίρεσαι επίσης τον Ρίκο! Να σου ζήσει και να είναι υγιείς για μια ζωή! https://petbirds.gr/articles/Ανατολική-Ροζέλα-eastern-rosella-platycercus-eximius.207/ Ρίξε κι εδώ μια ματιά για συμβουλές σχετικά με την ροζέλα και αν θα μπορούσα να σε συμβουλεύσω κάτι για αρχή είναι να έχεις μεγάλη υπομονή και αγάπη γιατί είναι αρκετά "ατίθασος" παπαγάλος και τρομάζει σχετικά εύκολα.
   
  Τελευταία επεξεργασία από moderator: 11 Νοε 2016
Φόρτωση...