Συμβίωση διαφορετικών ειδών παπαγάλων

Συζήτηση με θέμα Συμβίωση διαφορετικών ειδών παπαγάλων, που ξεκίνησε από Dimitrisayak, στο Forum 'Φροντίδα, Εκπαίδευση Παπαγάλων' του PetBirds, 26 Ιουν 2009.

 1. Dimitrisayak

  Dimitrisayak PB New Member

  Ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις πολίτιμες πληρεοφορίες που δέχωμαι απο όλους εσάς, μα χωρίς να θέλω να φανώ ανικανοποίητος, θέλω να παραθέσω αλλη μια απορία :
  ΜΠΟΡΩ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, ΕΝΑ Parrotlet κι ένα Bangie στο ίδιο κλουβί την ώρα που στην αιχμαλωσία παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά όχι μόνο προς τα άλλα είδη πουλιών, αλλά ακόμα και σε πουλιά του ιδίου γένους. Έτσι παρόλο που στην άγρια φύση είναι ένα κοινωνικό πουλί, στην αιχμαλωσία γίνεται διεκδικητικό και δεν γνωρίζει την έννοια του μοιράζομαι! Αν και μπορεί να είναι μικρότερο σε μέγεθος από τα άλλα κατοικίδια που τυχών μπορεί να έχει ένας ιδιοκτήτης, δεν διστάζει να τους επιτεθεί και να τα τραυματίσει με το μικρό αλλά γαμψό ράμφος του. Φυσικά και δεν συνίσταται η διαβίωση ενός μόνο πουλιού σε έναν χώρο, όμως οι ιδιοκτήτες περισσότερων κατοικιδίων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, οπότε να επιλέξω 2 Parrotlet ή δύο Bangies…?

  Όπως κι αν έχει σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

  Για τυχών αμεσότερη επικοινωνία θα μπορέσω να σας συναντήσω στο: ******
   
 2. Dimitrisayak

  Dimitrisayak PB New Member

  οι όποιες απαντήσεις σας, αποτελούν ΒΙΒΛΟ για αμάθητους σαν κι εμένα... τι να πω, το ευχαριστώ, μου είναι λίγο μα αληθεινό...  οι όποιες απαντήσεις σας, αποτελούν ΒΙΒΛΟ για αμάθητους σαν κι εμένα... τι να πω, το ευχαριστώ, μου είναι λίγο μα αληθεινό...
   
 3. anatoly

  anatoly PB Member

  Καλο θα ηταν το καθε ειδος να ειναι σε ξεχωριστο κλουβι!
   
Φόρτωση...