Συγκατοικούν cockatiels με budgies σε κλούβα 3Χ3;

Συζήτηση με θέμα Συγκατοικούν cockatiels με budgies σε κλούβα 3Χ3;, που ξεκίνησε από vasilisbat, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 11 Νοε 2014.

 1. Καλημέρα στο μέλλον έχω στο μυαλό μου να φτιάξω μια κλούβα περίπου 3χ3, πόσα ζευγάρια μπορώ να βάλω και αν κάνουν κ τα δύο είδη κοκατυλ και μπατζι μαζί
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Δώσε και την τρίτη διάσταση. Γενικά τα cockatiels είναι οι πιο ήρεμοι μικρομεσαίοι παπαγάλοι και δεν έχουν αναφερθεί διενέξεις με άλλα έστω και μικρότερα πουλάκια. Πιστεύω πως ναι μπορείς. Τώρα το πόσα ζευγάρια, εξαρτάται από τον συνολικό όγκο της κλούβας. Πόσα θέλεις να βάλεις εσύ;
   
 3. 2 μέτρα ύψος ώστε να μπαίνω μέσα! Έλεγα 2 και 2 συν τα πουλακια που θα βγάλουν
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Άνετα τότε, εγώ νόμισα 3 μήκος Χ 3 ύψος και άγνωστο πλάτος. Μια χαρά είσαι. Βάλε μπρος και δώσε βάση στην ευστάθεια στην βάση και φυσικά καιρικές συνθήκες, αέρας, ρεύματα, βροχή, ήλιος και αρπακτικά.
   
 5. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Σε τοσο μεγαλο χωρο με αυτες τις διαστασεις που λες, τα υγιη πουλια μπορουν να συμβιωσουν εφοσον προκειται για ηπιου χαρακτηρα ειδη οπως τα κοκατιλ και τα μπατζι. Αν π.χ. ελεγες να βαλεις μεσα και ροζελες εγω προσπωικα θα σου ελεγα καλυτερα οχι.
   
 6. Οκ σας ευχαριστώ πολύ, όχι μόνο κοκατυλ και μπατζι θέλω να βάλω...
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ούτε lovebirds μπορεί να βάλει, τα περισσότερα είναι απαγορευτικά. Αυτά τα δύο αποτελούν την εξαίρεση θα έλεγα.
   
 8. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Και τα red rumped parakeets ειναι ηρεμα και βολικα πουλια. ;)
   
 9. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ετοιμαζόμουν να τα αναφέρω αλλά όταν είναι ζευγάρια γίνονται λίγο επιθετικά και το έχω ζήσει γι΄αυτό όταν έχουμε και budgies μαζί το αποσιώπησα.
   
Φόρτωση...