Σπάει τα αυγά

  • Θεματοθέτης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ
  • Ημερομηνία
Σ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ

PB New Member
#1
Δύο φορές συνεχόμενα έχει συμβεί το εξής.
Στο ζευγάρι έχω δεί κάποια βατέματα, λίγα φιλάκια και καθόλου ταϊσματα και αρκετά μαλώματα βέβαια.. Η θηλυκιά κάνει φωλιά εσωτερική, γεννά τρία αυγά περίπου, τα σκεπάζει και μετά το τρίτο η το τέταρτο, πετά όλο το νήμα κάτω, συνεχίζοντας το κλώσημα και την επόμενη μέρα σπάει τα αυγά. Μάλιστα τα βρίσκω σχεδόν στην άλλη άκρη του κλουβιού. Σίγουρα δεν είναι δουλειά του αρσενικού. Εχει συναντήσει κσνείς ανάλογη περίπτωση?
 
L

lizard

PB Member
#2
περιπου σαν την περιπτωση σου μου ειχε συμβει και εμενα με ενα καναρινι εφτιαχνε την φωλια γεννουσε και μετα πετουσε το νημα μαζι με τα αυγα εξω απο την φωλια οταν την αλλαξα ομως θεση και αρσενικο εγινε ενα απο τα καλυτερα θηλυκα μου μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις μερος την θηλυκια σου οταν δεν εχει αυγα και αμα εχεις αλλο αρσενικο αλλαξε και τον αρσενικο και δες αποτελεσματα.
 
Σ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ

PB New Member
#3
Αρη, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δυστυχώς δεν έχω άλλο μέρος κατάλληλο να βάλω το κλουβί. Θα είχε νόημα να βάλω τη φωλιά σε άλλη θέση μέσα στο ίδιο κλουβί? Οσο για άλλο αρσενικό έχω έναν άλλο που κελαηδά πολύ αλλά δεν του έχω κάνει καθόλου προετοιμασία. Μάλιστα είναι και λίγο ταλαιπωρημένος γιατί πριν του έκανα θεραπεία στα πόδια.Τώρα όμως είναι καλά.
 
Top