Σκέψεις σχετικά με τον απογαλακτισμό

Συζήτηση με θέμα Σκέψεις σχετικά με τον απογαλακτισμό, που ξεκίνησε από THEODOROS1969, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 21 Απρ 2016.

 1. THEODOROS1969

  THEODOROS1969 PB New Member

  Θα ήθελα να πω ότι μετά την πρώτη γέννα και 3 νεοσσούς 29 ημερών αισθάνομαι πολύ μεγάλη την τιμή (και πιστεύω ότι κάπως έτσι αισθανόμαστε όλοι) που μου έκανε ο θεός η φύση ο καθένας ας βάλει ότι θέλει δίπλα σύμφωνα με την κοσμοθεωρία του 3 νέες ζωούλες να γεννηθούν στο σπιτικό μου. Προχθές τα μικρά 27 ημερών χωρίστηκαν από τον πατέρα στο ένα μέρος του κλουβιού και την Κυριακή 32 ηερών θα πάνε όλα μαζί σε ξεχωριστό κλουβί δίπλα στους γονείς την Δευτέρα του Πάσχα 42 ημερών τα περιμένουν ξεχωριστά διαμερίσματα....Ελπίζω να ακολουθώ την σωστή τακτική και να τα καταφέρουν
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Εγώ θα σου πω να σου ζήσουν!!!
  Τα υπόλοιπα οι επί των καναρινιών :)
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Έτσι είναι!! :D

  Μην τα χωρίσεις σε ξεχωριστά διαμερίσματα. Καλύτερα αγόρασε τους ένα ευρύχωρο κλουβί (ζευγαρώστρα ή κλούβα) για να πετάνε, να γυμνάσουν τα φτερά τους και να δυναμώσουν τον σκελετό τους και τους μύες τους. Και πέρα απ΄αυτά τα θετικά που θα προσκομίσουν απ το μεγάλο κλουβί θα έχουν και παρέα το ένα το άλλο. Για μένα μόνο αν δεις έντονους καβγάδες και τσακωμούς να τα χωρίσεις. Και πάλι όμως ένα κκχχχ που μπορεί να ακούσεις δεν είναι λόγος να τα χωρίσεις.

  Να σου ζήσουν τα μικρούλια!! Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να γνωρίσουν διάφορες και ποικίλες γεύσεις! Που σημαίνει κάθε μέρα να τους δίνεις να δοκιμάζουν και από κάτι νέο! Λίγο μπρόκολο αύριο, λίγο κουνουπίδι μεθαύριο, γλυστρίδα, ζωχό και πάει λέγοντας! ;)
   
 4. THEODOROS1969

  THEODOROS1969 PB New Member

  Έχω πάρει ζευγαρώστρες ήδη απλά σκεφτόμουν μα διατηρίσω το χώρισμα κάνοντας 3 διαμερίσματα ίσως τελικά τα αφήσω σε μια όπως λες και να τα χωρίσω πιο μετά. Ηδη γευονται νέες γεύσεις μίας και σήμερα ξεκινήσαμε το μπρόκολο
   
Φόρτωση...