Σκέφτομαι να αγορασω timbrado, εσείς τι λέτε;

Συζήτηση με θέμα Σκέφτομαι να αγορασω timbrado, εσείς τι λέτε;, που ξεκίνησε από herodotos, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 16 Αυγ 2009.

 1. herodotos

  herodotos PB New Member

  γειά σας παιδιά σε λίγες μέρες θα αγοράσω ένα αρσενικό καναρινι θέλω ένα είδοσ που να είναι καλό στο τραγούδι και σκέφτομαι το timbrado εσείσ τι λέτε?
   
 2. inca1099

  inca1099 PB Member Article Writer

  Τα γούστα ποικίλουν στα καναρίνια φωνής. Άλλοι προτιμούν τα timbrados, άλλοι τα malinois, άλλοι τα hartz. Αν σου αρέσει σαν μελωδία και γυρίσματα ενός timbrado τότε με το καλό να το δεχθείς. Τα καναρίνια φωνής θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένα για να δώσουν το μαξιμουμ του τραγουδίου τους και να αναδείξουν τις νότες τους, οπότε θα πρέπει να κινηθείς πάνω σε αυτό. Πρόσεξε πολύ στην επιλογή του πουλιού, ιδίως αν αυτό παρουσιάζεται σαν βαθμολογημένο να συνοδεύεται απο την φισα του διαγωνισμού. Αν μπορείς να βρείς απο εκτροφέα θα ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή, για την καθαρότητα της ράτσας.
   
 3. herodotos

  herodotos PB New Member

  είχα παλιά timbrado η μελωδία του ήταν πολύ ωραία αλλά ήπα να κάνω μία αλλαγή
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Έχεις ακούσει άλλα καναρίνια φωνής (waterslager, roller κλπ); Νομίζω ότι μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις στην αρχική σου ερώτηση. Αυτού του είδους οι επιλογές είναι θέμα προσωπικού γούστου. Δεν μπορεί δηλαδή για παράδειγμα να υπάρξει συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση, "ποιο είναι το καλύτερο είδος μουσικής".
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...