Σημερα παρατήρησα οτι λείπει φτέρωμα κατω απο το ράμφος

Συζήτηση στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' που ξεκίνησε από Derek_Joe, 25 Μαϊ 2014.

above_content
 1. Derek_Joe

  Derek_Joe PB New Member

  Παρατήρησα οτι λείπει φτέρωμα κατω απο το ράμφος του αρσενικού μου. Τον έβαλα αμέσως σε αλλο κλουβί μακριά απο τη θηλυκια και τα μωρά. Τι να κανω;! Ειναι σοβαρό;; (Οι φωτο δεν ειναι πολυ καλές αν χρειαστεί βγάζω κ αλλες) οι κουτσουλιες του ειναι μια χαρά. Η όρεξη του το ίδιο. [​IMG][​IMG]
   

 2. alicedros

  alicedros PB Moderator Staff Member

  Μήπως ταΐζει τα μικρά?? Ξέρω ότι τα καναρίνια που ταΐζουν μικρά χάνουν φτέρωμα γύρω από το ράμφος για από κάτω από το ράμφος δεν είμαι.και σίγουρη... Ξύνεται έντονα??
   
 3. Derek_Joe

  Derek_Joe PB New Member

  Οχι δεν ξινεται. Τους εχω βάλει φάρμακο για τυχόν ψείρες πριν τα γεννήτουρια. Δεν ταιζει τα μικρά Αλίκη μου τον είχα με χωρισμα γτ τα ενοχλούσε όμως απο το χωρισμα ταιζε τη μαμά. Θα ναι γ αυτο;; Αχ ελπιζω να ναι γ αυτο.

  Σε ευχαριστω πάντως Αλίκη μου πάντα οπότε σε χρειάστηκα με βοηθήσες. Έστω και μια κουβέντα με καθησυχαζει.
   
 4. alicedros

  alicedros PB Moderator Staff Member

  Να σαι καλά! Μακάρι να ήξερα να σου έλεγα με σιγουριά!

  Κοίτα... ταΐζει από το κάγκελο και τριβεται το σημείο κάτω από το ράμφος οπότε βγάζει λογική να φταίει αυτό για την απώλεια φτερώματος... Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο... Άστον μόνο του και ίσως χρειαστεί κάποια κρεμουλα να γίνει καλά.. Θα μαστε πουν τώρα και οι εμπειροτεροι.. Πάντως αφού ταΐζει η μαμά τα μικρά δε θα έχεις θέμα! :)
   
 5. Derek_Joe

  Derek_Joe PB New Member

  Πρέπει να ναι αυτο η κοιλίτσα του ειναι μια χαρά. Η όρεξη του το ίδιο. Αυτός συνέχεια ταιζει τη θηλυκια απο το χωρισμα μαλλον θα ναι αυτο. Ελπιζω δλδ γτ αγχώθηκα.
   
Φόρτωση...