Σε ποσες ημέρες θεραπεύεται το άσθμα;

Συζήτηση με θέμα Σε ποσες ημέρες θεραπεύεται το άσθμα;, που ξεκίνησε από NADIA, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 9 Απρ 2009.

 1. NADIA

  NADIA PB New Member

  Ο κτηνίατρος μου είπε οτι είναι άσμα τελικά. Ελπίζω να έχει δίκιο στη διάγνωση του. Πριν 10 περίπου ημέρες είχα χορηγήσει από μόνη μου το asminine για μια εβδομάδα και το σταμάτησα και δεν είδα βελτίωση στο καναρινι μου. Σήμερα του το ξεκίνησα πάλι ύστερα από τις οδηγίες του κτηνιάτρου για άλλη μια εβδομάδα και βλέπουμε. Εάν δεν υπάρξη βελτίωση ούτε με αυτό τότε ειλικρινά σηκώνω τα χέρια ψηλά...:(.
  Του έκανα και από μόνη μου θεραπεία για τα ακάρεα ρίχνοντάς του μια σταγόνα Pulmosan και αποβακτηρίωσα πολύ καλά το κλουβί και όλα τα εξαρτήματά του (ποτίστρες, ταϊστρες, κλαριά) και δεν είδα βελτίωση ούτε με αυτή την κίνηση. :(
  (να σημειώσω οτι πριν δύο χρόνια είχα δυστυχώς αφήσει το κλουβί έξω στη βεράντα τότε με τον μεγάλο καύσωνα και όταν γύρισα το πουλάκι βαριανασαινε...Θεωρώ οτι από εκεί την έπαθε τη ζημιά και έχω τύψεις για αυτό.. Από τότε τακτικά βραχνιάζει και του ρίχνω το asminine εγκαίρως για δύο- τρεις ημέρες και του περνάει. Τώρα δεν ξέρω γιατί επιμένει ! Ακάρεα δεν είναι , πνευμονία δεν είναι τότε γιατί με το asminine δεν του περνάει το άσμα???
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Γιατί και το ασθμα αλλά και τα ακάρεα είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσημα
  αν δεν τα προλάβουμε στην αρχή τους.
   
 3. NADIA

  NADIA PB New Member

  Kύριε Μάκη, εγώ σήμερα θα το πάω και σε άλλο κτηνίατρο. Διάβασα στο forum οτι ο κος Ακρίβος Αχιλλέας είναι πολύ καλός και τον έχουν επισκεφτεί αρκετοί φίλοι του petbirds.gr. Σήμερα λοιπόν το απόγευμα θα κάνω και αυτή την ενέργεια.. Δεν το βάζω κάτω...Ελπίζω να βρεθεί η λύση. Ίσως να θέλει αλλη θεραπευτική αγωγή από το asminine. Συγγνώμη εάν σας κουράζω αλλά έχω αγχωθεί και ψάχνω συμβουλές... Ήθελα πολύ να το ζευγαρώσω με τη θηλυκιά που εχω και που πραγματικά το ένα ζητάει το άλλο γιατί είναι σε σημείο και τα δύο που βλέπονται μεταξύ τους. Είναι κρίμα...
   
Φόρτωση...