Σεμινάριο Προτύπων Χρώματος ΛΑ.ΣΥ.Κ

Συζήτηση με θέμα Σεμινάριο Προτύπων Χρώματος ΛΑ.ΣΥ.Κ, που ξεκίνησε από misalouris, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 27 Απρ 2015.

 1. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Την Κυριακή 27 Απριλίου 2015 σε ένα όμορφα διαμορφωμένο για την περίπτωση χώρο, έγινε το προγραμματισμένο σεμινάριο "Προτύπων Χρώματος" του Λαρισαικού Συλλόγου Καναρινόφιλων από τον Διεθνή Κριτή COM - OMJ και εκτροφέα καναρινιών χρώματος κ. Σπύρο Καλαμαρά.
  Οι παρόντες στο σεμινάριο ωφελήθηκαν διπλά τόσο για τις γνώσεις που έγινε προσπάθεια να μεταφερθούν, όσο για τις παρατηρήσεις πάνω σχεδόν σε κάθε τύπο καναρινιού χρώματος που έκανε ο κος Σπύρος Καλαμαράς.
  Το μάτι ενός έμπειρου κριτή διακρίνει εύκολα όσα εμείς είτε δεν βλέπουμε είτε από άγνοια δεν μπορούμε να δούμε...
  Τέτοιες πρωτοβουλίες οφείλουν να προβάλλονται και δημόσια να επιβραβεύονται...
  Συγχαρητήρια στον κο Σπύρο Καλαμαρά για τις γνώσεις (κυρίως στις λεπτομέρειες) όπως και στο προεδρείο του [URL='http://lasyk.gr/]ΛΑ.ΣΥ.Κ[/URL] που αδιάκοπα έτρεχαν, τόσο για την πρωτοβουλία ... όσο και για την προσπάθεια διάχυσης των γνώσεων που κάνει...
  Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί!
  LASIK 22.jpg
  LASIK 11.jpg
  Σύντομα θα ανέβει στο διαδίκτυο το video της παρουσίασης ... που φυσικά όποιος και να το πρωτο-αντιληφθεί ας το ανεβάσει εδώ για ενημέρωση...
   
 2. Ήταν πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με πάρα πολλές λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε το ΛΑ.ΣΥ.Κ. και μακάρι να υπάρξει και συνέχεια !
   
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Μ' αρέσει που χώθηκες κατ' ευθείαν στα δύσκολα....
   
 4. ''Αν δε πέσεις στα βαθιά δε μαθαίνεις κολύμπι" χαχαχα
   
Φόρτωση...