Σεμινάριο ΕΑΚ - ΠΣΕΠΠ - CCA

Συζήτηση με θέμα Σεμινάριο ΕΑΚ - ΠΣΕΠΠ - CCA, που ξεκίνησε από georgekouk, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 6 Μαρ 2014.

 1. Η Ελληνική Ακαδημία Καρδερίνας, Ε.Α.Κ., σε συνεργασία με την Cyprus Cardellino Association, CCA,
  την 15-3-14 στην Κύπρο, διοργανώνει σεμινάριο με τον κύριο Paulo Gregorutti,
  με θέμα τη διαχείριση εκτροφείου και την πορεία των μεταλλάξεων της καρδερίνας μέχρι τώρα.
  [​IMG] [​IMG]

  και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εξωτικών Πτηνών, ΠΣΕΠ, την 16-3-14,
  στο Μετροπόλιταν Hotel, στη Λ. Συγγρού.

  [​IMG]

  Στο σεμινάριο της 16-3-14 θα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν και σύλλογοι ή ομάδες εκτροφέων από απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας μέσω τηλεδιάσκεψης. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσουν όσοι επιθυμούν με τον κύριο Κουκουμέλη Γιώργο, μέσω skype. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΕΛΗΣ.
  Ευχαριστούμε για την δημοσίευση μας αυτή το petbirds.gr.
   
 2. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Καλο θα είναι για όλους μας να μάθαμε κάτι καινούριο, ανεξάρτητα αν έχουμε εκτροφείο με πολλά πουλάκια η μονο μερικά ζευγάρια στην κατοχή μας.
  Πιστεύω είναι μια καλή ευκαιρία να πλουτίσουμε όλοι τη γνώση μας (εφόσον είναι και δωρεάν)... Να γνωρίζουμε ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον.
   
 3. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Κι αν αυτό με τη διαχείριση εκτροφείου ίσως φαίνεται ''ανιαρό'', ειδικά για όσους έχουν λίγα πουλάκια...αυτό με την πορεία των μεταλλάξεων της καρδερίνας, τα είδη και τις διαφορές τους, θα είναι πολύ ενδιαφέρον!
   
 4. Διαχείριση από διαχείριση έχει διαφορά επιτρέψτε μου να πώ.
  Π.χ. Άλλο έχω φώς στα πουλιά, και άλλο έχω τοποθετήσει αυτού του τύπου τις λάμπες, με τόσα Lum, τόσα Kelvin, σε αυτή την απόσταση, με τόση διάρκεια φωτοπερίοδου, αυτή τη θερμοκρασία και την υγρασία και με αυτό τον τρόπο την επιτυγχάνω, στο χώρο μου. Και όπως είπε και η Πωλίνα αν ενδιαφέρεται κάποιος για να μάθει, κάτι ίσως γι αυτόν, χιλιοειπωμένο, δεν θα είναι το ίδιο με οποιουδήποτε άλλου. Κάθε ένας έχει το δικό του ειδικό βάρος και εξαρτάται πως και πόσο από αυτό μεταλαμπαδεύει.
   
 5. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Γιώργο, ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι . Απλά για κάποιον που έχει 1-2 κλουβιά, είναι πληροφορίες που πιθανώς να μη χρειαστεί ποτέ. Αφού είναι δωρεάν, εξυπακούεται ότι μόνο κέρδος είναι για όσους μπορούν να το παρακολουθήσουν!
  Εξάλλου, κι αν στη παρούσα φάση κάποιος δεν θέλει η δεν είναι έτοιμος να κάνει το βήμα για μία πιο ''σωστή'' υποδομή και εκτροφή, ποτέ δεν ξέρεις την πορεία της ζωής. Εξυπακούεται ότι αν κάποιου του αρέσει το χόμπυ, καλό είναι να είναι σωστά ενημερωμένος.
   
 6. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Παιδιά, θα κανονίσουμε ''συντεταγμένη'' εξόρμηση (που πιθανώς να συνδυαστεί και με καφέ) η όποιος μπορεί πηγαίνει μόνος του ?
  Αν υπάρχει ενδιαφέρον και χρόνος, καλό θα ήταν να κανονιστεί σημείο συνάντησης ....ώστε να δοθεί χρώμα ''petbirds'' στο σεμινάριο.
  *Το καταθέτω σαν πρόταση, παρότι -για μια ακόμη φορά- δεν είναι δυνατό να περευρεθώ.
   
Φόρτωση...