Ροζέλα ρίχνει πολλά πούπουλα

Συζήτηση με θέμα Ροζέλα ρίχνει πολλά πούπουλα, που ξεκίνησε από Erik Markus, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 24 Μαρ 2014.

 1. Καλημέρα!Είναι εδώ και τρείς ημέρες που μου ρίχνει πολλά μικρά πούπουλα.Δεν έχει κάτι άλλο.Καί τρώει και πίνει και ζωηρός είναι.Είναι φυσιολογικό??
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Το ενα ενδεχομενο κατα τη γνωμη μου ειναι να εχει αρκετη ζεστη στον χωρο που ζει. Ενα αλλο ενδεχομενο ειναι να προκειται για μικρο σε ηλικια πουλακι και να ετοιμαζεται για την πρωτη του πτερορροια (6-8 μηνων).
   
 3. Μέσα στο σπίτι που τον έχω έχουμε 20 βαθμούς.Τώρα για την ηλικία οταν τον πήρα δεν ήξερα τίποτα για τα δαχτυλίδια για να δώ και τότε ο πετσοπάς μου είπε οτι ήταν γεννημένο τον Αύγουστο του 2013 αλλα το δαχτυλίδι του λέει CZ 11 7 925.Αν πάω με τον πετσοπά βγαίνει η ηλικία που λές,αλλά το δαχτυλίδι απο την άλλη λέει οτι είναι του 2011.Μπλέ σκούρο δαχτυλίδι φοράει.
   
 4. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Ασε τι λεει ο πετσοπας, οτι λεει το δαχτυλιδι ισχυει! :) Δεν ειναι αφυσικο παντως να πεφτει που και που κανενα λευκο πουπουλακι, χωρις ιδιαιτερο λογο κατα τη διαρκεια της αυτοπεριποιησης.
   
 5. Κατάλαβα!Ευχαριστώ!
   
 6. Να πω Ανέστη μήπως έχει σχέση με το φως του ήλιου.
  Δηλαδή αν τον βλέπει αρκετά ο ήλιος ή αν είναι σε σκοτεινό μέρος?
   
 7. Φώς τον βλέπει συνέχεια,τώρα έξω τον έχω βγάλει για λίγες ώρες και μόνο όταν ήταν ζεστός ο καιρός.Σήμερα που είναι μουντός και έχει αεράκι δεν τον βγάζω.Μπορεί να φταίει δηλαδή ο "ήλιος"??
   
 8. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Όταν δεν το βλέπει καθόλου και μάλιστα για πολύ καιρό, τότε είναι πιθανό.
   
Φόρτωση...