Πότε σταματάμε την αυγοτροφή στο ζευγάρι;

Συζήτηση με θέμα Πότε σταματάμε την αυγοτροφή στο ζευγάρι;, που ξεκίνησε από gloster1995, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 19 Απρ 2016.

 1. Καλησπέρα σας.Έχω 3 ζευγάρια καναρινια μαζί.το ένα έχει 3 Μικρά και τα άλλα 2 ζευγάρια έχουν από 5 αυγά το καθένα.Τώρα σταματάω να τους δίνω αυγοτροφη?Στα ζευγάρια με τα αυγά εννοώ
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Όταν λες μαζί εννοείς τα έχεις στο ίδιο κλουβί και τα 3 ζευγάρια?? Δηλαδή 6 πουλιά με αυγά και μικρά σε ένα κλουβί?

  Στο ζευγάρι με τα μικρά δεν την σταματάς! Τώρα που έχουν μικρά καθημερινά φρέσκο σφιχτοβρασμένο αυγό και αυγοτροφή και εννοείται σπόροι και φρέσκο νεράκι! Τα μικρά θα έχουν μια τέτοια διατροφή πλούσια μέχρι να γίνουν 40 - 50 ημερών.

  Στα άλλα 2 ζευγάρια με τα αυγά δίνεις μια πολύ συντηριτική διατροφή. Μόνο σπόρους, λαχανικά, μήλο, κανένα χορταρικό ή και βότανα και φρέσκο νεράκι, αλλά όχι αυγοτροφή ή αυγό. Αυτά θα τα ξεκινήσεις μόλις σκάσουν μύτη οι πρώτοι νεοσσοί! ;)
   
 3. Όχι ξεχωριστά τα έχω κάθε ζευγάρι σε δικό του κλουβί..μακάρι να βγουν και τα άλλα πουλάκια απ τα αβγά.Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες σας και το χρόνο σας.
   
 4. ianos

  ianos Daily Active Member

  Για ο,τι άλλο χρειαστείς είμαστε στη διάθεση σου.
  Επισης αν θελεις και δεν το έχεις κάνει, θα ήταν πολυ ωραία να βλέπαμε τα πουλακια σου σε φωτό στο αντίστοιχο τμήμα του Φόρουμ
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...