Πότε να μεταφέρω το Budgie μου σε μεγαλύτερο κλουβί;

Συζήτηση με θέμα Πότε να μεταφέρω το Budgie μου σε μεγαλύτερο κλουβί;, που ξεκίνησε από billaras7, στο Forum 'Φροντίδα, Εκπαίδευση Παπαγάλων' του PetBirds, 27 Φεβ 2012.

 1. billaras7

  billaras7 PB New Member

  Παιδιά γειά σας, είμαι νέος στο κόσμο των παπαγάλων, έχω ένα Budgie εδώ και 3 μέρες. μου το δώσαν σε ένα κλουβί με διαστάσεις 34,5 x 28 x 44,5 , θέλω να το μεταφέρω όμως σε ένα μεγαλύτερο. Πότε θεωρείτε πώς είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω, και τι διαστάσεις να έχει το κλουβί??
   
 2. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Billaras7, σκέψου πρακτικά! Σήμερα έχεις ένα παπαγαλάκι, αυριο μπορεί να έχεις 2, οπότε είναι καλύτερα να του εξασφαλίσεις ένα άνετο περιβάλλον μιας και χρειάζεται χώρος για παιχνίδια και εκγύμναση.

  Πρόσεξε το καινούριο κλουβί να έχει διαστάσεις περίπου 50Χ35Χ50 και να έχει πλαινές πόρτες σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις αργότερα και αναπαραγωγή. Οπωσδήποτε να είναι γερό και οι 4 πλευρές να είναι με κάγκελα για να μην σπάσει σε περίπτωση πτώσης και χάσεις το φιλαράκι σου.

  Απο την στιγμή που το πουλάκι προσαρμόστηκε στο σπίτι σου μπορείς να το μεταφέρεις στο καινούριο του κλουβί . Να σου ζήσει!
   
Φόρτωση...