Πόσο κοστίζει μια τέτοια Καρδερίνα;

Συζήτηση με θέμα Πόσο κοστίζει μια τέτοια Καρδερίνα;, που ξεκίνησε από panagiotis2014, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 12 Απρ 2016.

 1. panagiotis2014

  panagiotis2014 PB New Member

  Παιδιά μια τετεια καρδερίνα πόσω λέτε να έχει;

  [​IMG]
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Πρώτα πρέπει να τη βρεις .... και μετά ρωτάς για τιμή.
  Όσοι ασχολούνται με το είδος το πρόβλημα δεν είναι στην τιμή της...
   
 3. Σιγουρα τετραψηφιο νουμερο.
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Αυτά τα πουλιά, δεν φτάνει να έχεις τα χρήματα για να τα αποκτήσεις. Πρέπει να έχεις και την γνώση να τα αξιοποιήσεις εκτροφικά.
  Αν δεν "παίζεις στα δάχτυλα" όλα τα άρθρα του φόρουμ και όχι μόνο και αν δεν έχεις από δίπλα έναν εκτροφέα αξιώσεων, αρκέσου να τα κάνεις wallpaper στο pc σου. Γενικά μιλάω όχι για κάποιον συγκεκριμένο.
   
 5. ianos

  ianos Daily Active Member

  Και γενικά θα πρέπει να είμαστε πολυ προσεκτικοί με τους αριθμούς των πουλιων, ζώων, φυτών και ζωντανών οργανισμών που διατηρούμε και φροντίζουμε, ακριβώς επειδή εινα ζωντανά και οφείλουμε να τα σεβόμαστε.
  Αν ας πούμε Παναγιώτη, μέχρι πριν ενα μήνα είχες α πουλιά, και τωρα σου έχουν γεννήσει και έχεις β, η αύξηση αυτών θα πρέπει να υπολογιστεί σωστά, γιατι συχνα λόγω ενθουσιασμού παρασυρόμαστε και ναι μεν είμαστε χαρούμενοι για λίγους μήνες, αλλά μετά οι ευθύνες μένουν, η κούραση μεγαλώνει, ο χρόνος τρέχει, τα έξοδα επισης, τα παράπονα των συγκατοίκων μας ενίοτε αυξάνονται, και η απόλαυση και ικανοποίηση που λαμβάνουμε απο την ενασχόληση μας συχνα υποχωρεί στα τάρταρα. Και τότε είμαστε πλέον εγκλωβισμένοι. Και τα ζωντανά απολαμβάνουν καμιά φορά λιγότερα και απο τα αναγκαία. Η ζωη άλλωστε ειναι γεμάτη αλλαγές, δεν ειναι; Άλλο ειναι λοιπόν να έχω να εξασφαλίσω δύο τρία πουλακια, και άλλο πολλά περισσότερα.
   
 6. Παναγιώτη όπως σωστά λέει και ο Γιάννης το θεμα είναι το βρεις πρώτα!και η τιμή?αναλογος απο που και όπου σε πιάσουν !
   
Φόρτωση...