Πόση ώρα αντέχει το παπαγαλακι στο κουτάκι μεταφοράς με τις τρύπες;

Συζήτηση με θέμα Πόση ώρα αντέχει το παπαγαλακι στο κουτάκι μεταφοράς με τις τρύπες;, που ξεκίνησε από Spiros Papatheodorou, στο Forum 'Φροντίδα, Εκπαίδευση Παπαγάλων' του PetBirds, 23 Ιουν 2014.

 1. Αφου παρω το παπαγαλακι απο το πετ σοπ στο κουτακι με τις τρυπουλες που το βαζουν ποση ωρα αντεχει?
  Γιατι με το αυτοκινητο ειναι περιπου 30 λεπτα ως το πετ σοπ..
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Γιατί δεν παίρνεις μαζί και το κλουβί να πας στο πετ σοπ και να στο βάλουν κατευθείαν μέσα στο κλουβάκι του?? Μίση ώρα δεν είναι και λίγη ώρα! Εγώ δε θα το έβαζα για τόση ώρα...
   
 3. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Δεν μπορεί να υπάρχει σίγουρη απάντηση στο ερώτημά σου ..όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα. Μην ξεχνάς το στρεσσάρισμα που περνάει το πουλί . Μισή ώρα (η λίγο περισσότερο) πάντως, δεν συνιστά ιδιαίτερο πρόβλημα.
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Να είναι ανοικτές οι τρύπες εξαερισμού, να κλείσεις με σελοτέιπ το άνοιγμα που βάζουμε - βγάζουμε το πουλάκι και να μην το βάλεις σε σακκούλα σουπερμάρκετ αλλά να κρατάς το κουτάκι στο χέρι σου ώστε ν' αερίζεται και αντέχει μισή ώρα. Ή αλλιώς με το κλουβάκι που σου είπε η Αλίκη αλλά χωρίς airconditioning και ανοιχτά παράθυρα (έστω λίγο ανοιχτά ψηλά ) μην σου κρυώσει από ρεύματα.
   
 5. Ariadnh

  Ariadnh PB Known Member

  Εμενα με στεναχωρει που τα βαζουν σε ενα κουτακι.. Τα λυπαμαι.. Καλυτερα να πηγαινουμε με ενα κλουβακι.
   
 6. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δεν είναι πάντα καλύτερα. Πολλές φορές στρεσάρονται περισσότερο όταν οι παραστάσεις γύρω τους αλλάζουν τόσο γρήγορα κι αυτά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να χτυπιούνται δεξιά κι αριστερά στα κάγκελα από φόβο.
   
 7. Ariadnh

  Ariadnh PB Known Member

  Εχεις δικαιο .. Δεν το σκεφτηκα ετσι..
   
 8. YannisK

  YannisK PB Known Member

  30 λεπτά άνετα, αρκεί να μην σκάσει απο την ζέστη.
   
 9. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Γι' αυτό και όταν τα μεταφέρουμε με τα κλουβιά τους για να τα πάρουμε μαζί μας πχ για διακοπές, τα σκεπάζουμε κατά τα 3,5/4 ώστε να μην τρομάζουν.
   
Φόρτωση...