Πως μπορώ να γραφτώ σε σύλλογο για πουλιά;

Συζήτηση με θέμα Πως μπορώ να γραφτώ σε σύλλογο για πουλιά;, που ξεκίνησε από loomitop, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 17 Δεκ 2013.

 1. loomitop

  loomitop PB New Member

  Λοιπόν παιδιά καλησπέρα, η απορία μου είναι πως μπορώ να γραφτώ σε κάποιο σύλλογο. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έρθω σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο, δηλαδή θέλω με λίγα λόγια να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου πάνω σε αυτό το <<μικρόβιο>> που έχουμε λίγο πολύ οι περισσότεροι εδώ μέσα, με τα καναρίνια κλπ.
  Με ενδιαφέρει περισσότερο στο μέλλον δεν το σκέφτομαι για άμεσα. Επίσης πρέπει να έχω συγκεκριμένη ράτσα για να γραφτώ? πχ τιμπράντο ή άλλα ; Και ποιες είναι οι υποχρεώσεις κάποιου που ανήκει σε ένα σύλλογο;

  ΥΓ. Οποιαδήποτε απάντηση ίσως να μην τη δω άμεσα γιατί θα λείπω για λίγες μέρες, όμως θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Για να γίνεις μέλος σε κάποιο σύλλογο, θα πρέπει να επιλέξεις αυτόν που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια να απευθυνθείς σε αυτόν για την εγγραφή. Θα συμπληρώσεις μια αίτηση, θα πληρώσεις την ανάλογη συνδρομή και αυτό ήταν.

  Μπορείς να έχεις όσες ράτσες θέλεις, από το σύλλογο δεν υπάρχει περιορισμός. Βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα να επιλέξεις, θα πρέπει να διαλέξεις κάποιον που αφορά στη ράτσα των πουλιών που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, για να έχεις επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται επίσης με αυτά τα πουλιά.

  Οι υποχρεώσεις των μελών προς το σύλλογο, αναφέρονται στο καταστατικό του εκάστοτε συλλόγου. Πριν την εγγραφή, να το ζητήσεις για να ενημερωθείς με λεπτομέρειες.

  Σε αυτό το θέμα υπάρχει μια σχετική λίστα που ίσως χρειαστείς: Σύλλογοι ωδικών πτηνών στην Ελλάδα
   
 3. φιλε καλησπερα εαν σε ενδιαφερει η εγγραφη σε συλλογο γινετε μια τετοια προσπαθεια στο αιγιο εαν θες μιλαμε το τλ μου ειναι 693*******
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Όποιος θέλει να μιλήσει με τον Αποστόλη για το συγκεκριμένο θέμα, παρακαλώ να του στείλει προσωπικό μήνυμα. Η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων δεν επιτρέπεται.
   
 5. loomitop

  loomitop PB New Member

  Ευχαριστώ Σταύρο με κάλυψες 100% ;)
  Αποστόλη θα μιλήσουμε φίλε, ευχαριστώ.
   
Φόρτωση...