Πως μπορώ να ανεβάσω την υγρασία του χώρου;

Συζήτηση με θέμα Πως μπορώ να ανεβάσω την υγρασία του χώρου;, που ξεκίνησε από komninos, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 25 Ιαν 2016.

misalouris
Best Answer misalouris, 25 Ιαν 2016
Φυσικά η ρύθμιση της υγρασίας ενός χώρου γίνεται σωστά και απόλυτα ελεγχόμενα με τα μηχανήματα (υγραντήρας ή κλιματιστική μονάδα) που για τους λόγους... Ολόκληρο το Post
 1. komninos

  komninos PB New Member

  καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ανεβάσω την υγρασία σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών, εκτός από υγραντήρα.
   
 2. Best Answer:
  Post #305839 by misalouris, 25 Ιαν 2016
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ψήφοι: 1
  Φυσικά η ρύθμιση της υγρασίας ενός χώρου γίνεται σωστά και απόλυτα ελεγχόμενα με τα μηχανήματα (υγραντήρας ή κλιματιστική μονάδα) που για τους λόγους σου.... εσύ θέλεις να αποφύγεις.
  Και είσαι κάπως τυχερός γιατί η αύξηση της υγρασίας ενός χώρου είναι σχετικά πιο εύκολη από την μείωσή της...
  Είναι αρκετό και ανεβαίνει άμεσα η υγρασία (όταν μας πιέζει ο χρόνος), αν χρησιμοποιήσεις ατμό από κάποιο βραστήρα νερού ή ακόμη και ένα κατσαρολάκι που βράζει.
  Σε παρόμοιες περιπτώσεις που ο χρόνος δεν πιέζει... συνήθως χρησιμοποιούν βρεγμένα πανιά που τοποθετούνται κοντά στα θερμαντικά μέσα και με την εξάτμισή τους προσφέρουν την υγρασία που απουσιάζει.
  Χρειάζεται όμως παρακολούθηση γιατί η υπέρμετρη αύξηση της υγρασίας στο χώρο απομακρύνεται δυσκολότερα αλλά και εγκυμονεί κινδύνους για την εκτροφή μας.
   
 4. komninos

  komninos PB New Member

  Ευχαριστω :thumbsup::thumbsup:
   
 5. Συμφωνώ με τον misalouris είναι πολύ πιο εύκολο να την αυξήσεις ειδικά τώρα τον χειμώνα αν εχεις ένα υγρόμετρο ώστε να μετράς την υγρασία θα δεις ότι με ένα απλό άνοιγμα της πόρτας ή του παράθυρου ο αέρας που μπαίνει μέσα είναι πιο υγρός. το θέμα είναι πως θα τη διατηρήσεις στα επιθυμητά επίπεδα χωρίς μηχάνημα.
   
 6. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Υγραντήρας χώρου .
  Joycare JC-490G

  μια μάλλον οικονομική λύση.
  [​IMG]
   
Φόρτωση...