Πως θα τοποθετήσω στην φωλιά ένα ομοίωμα αυγού;

Συζήτηση με θέμα Πως θα τοποθετήσω στην φωλιά ένα ομοίωμα αυγού;, που ξεκίνησε από panagiotis2014, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 23 Μαρ 2016.

misalouris
Best Answer misalouris, 23 Μαρ 2016
Σε ένα σίγουρο και ασφαλές σκεύος, κάποιο μπολάκι, βάλε λίγους σπόρους από τα πουλιά και τοποθέτησε τα αυγά που γεννά η κανάρα σου. Το σκεύος αυτό να... Ολόκληρο το Post
 1. panagiotis2014

  panagiotis2014 PB New Member

  Γεια σας, το ερώτημα μου είναι. Πως θα τοποθετησω στην φωλιά ενα ομοιομα; Και το αληθινό αυγό που θα το βάλω; Θα σας παρακαλούσα να μου απαντησετε σύντομα γιατί η καναρα μου είναι έτοιμη για να κανει αυγό. Για να ξέρω τι να κάνω;
   
 2. Best Answer:
  Post #314020 by misalouris, 23 Μαρ 2016
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ψήφοι: 1
  Σε ένα σίγουρο και ασφαλές σκεύος, κάποιο μπολάκι, βάλε λίγους σπόρους από τα πουλιά και τοποθέτησε τα αυγά που γεννά η κανάρα σου. Το σκεύος αυτό να μπει σε ασφαλές μέρος.
  Κάθε πρωί η κανάρα κάνει ένα αυγό. Εσύ με την ειδική τσιμπίδα ή με ένα κουταλάκι πολύ προσεκτικά το απομακρύνεις και το τοποθετείς στο σκεύος που ανέφερα. Μετά το τέταρτο αυγό τα επιστρέφεις όλα στη φωλιά.
  Καλή δύναμη.
   
 4. panagiotis2014

  panagiotis2014 PB New Member

  Ευχαρηστω και συγνώμη γιαυτό που έγραψα να μου απαντησετε γρήγορα. Σήμερα είδα την καναρα μου να κάθετε στη φωλιά για πολύ ωρα. Και είπα πως είναι έτοιμη για αυγό
   
 5. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Δεν είναι απαραίτητο να γεννήσει.
  Κάποιες φορές το κάνουν για δικού τους λόγους.
   
 6. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Παναγιώτη μου, συμμερίζομαι και σέβομαι την αγωνία σου, και την ανυπομονησία σου, αλλά για πληροφορίες που ήδη υπάρχουν και έχουν αναλυθεί τόσο πολύ στο φόρουμ μας όσο αυτό ττο θέμα δεν δέχομαι να ρωτάς και να επιμένεις για γρήγορη απάντηση. Αν πατούσες στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ "Αντικατάσταση αυγών" θα έβρισκες αυτό το θέμα:
  https://petbirds.gr/threads/Αντικατάσταση-αποθήκευση-και-συντήρηση-αυγών.23645/
  που τα λέει ΟΛΑ !!! Γι αυτό την επόμενη φορά πριν απαιτήσεις να σου απαντήσουμε γρήγορα, ψάξε το φόρουμ μόνος σου μήπως οι πληροφορίες υπάρχουν ήδη και μήπως εσύ τις βρεις πιο γρήγορα απ ότι σου απαντήσουμε εμείς! Πάντα φιλικά! :)
   
 7. ianos

  ianos Daily Active Member

  Αλίκη, συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλα ο Παναγιώτης έθεσε το επείγον του θέματος εξαιρετικά ευγενικά και με καθόλου απαιτητικό τροπο και αυτο τουλάχιστον οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Ότι ήταν εξαιρετικά ευγενικός του το αναγνωρίζω φυσικά! Απλά αυτά που του λέω το λέω κυρίως για το δικό του καλό. Αν, αντί να ανοίξει νέο θέμα και να γράψει όλο το μήνυμα, είχε γράψει 2 λέξεις κλειδιά στην αναζήτηση θα είχε βρει πιο γρήγορα πιο πολλές πληροφορίες που θα απαντούσαν σε πιο πολλά απ τα ερωτήματα του! ;)
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...