Πως αντιμετωπίζουμε τους καύσωνες στους 40 βαθμούς

Συζήτηση με θέμα Πως αντιμετωπίζουμε τους καύσωνες στους 40 βαθμούς, που ξεκίνησε από dread05, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 27 Μαϊ 2014.

 1. Βρήκα πολλά θέματα με θερμοκρασίες του χειμώνα αλλά παραδόξως κανένα για το καλοκαίρι. Έχω μια εξωτερική κλούβα που είναι κατασκευασμένη να προστατεύει από γάτες ποντίκια κουνούπια και δε συμμαζεύεται. Η κλούβα είναι κάτω από σκεπή με κεραμίδια χωρίς να την βλέπει άμεσα ήλιος. Σκοπός μου είναι να έχω τα πουλιά μόνιμα έξω όλο τον χρόνο. Η απορία μου έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζουμε τους καύσωνες του καλοκαιριού όταν οι θερμοκρασίες βαράνε 40 βαθμούς.
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Υπάρχουν μερικά παλιότερα θέματα από ό,τι θυμάμαι αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποιο. Εν πάση περιπτώσει, είναι δύσκολο θέμα. Δυσκολότερο από το κρύο του χειμώνα πιστεύω. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βρίσκεται η κλούβα σε ένα σημείο που να κυκλοφορεί ο αέρας και να υπάρχει μόνιμα σκεύος με φρέσκο νερό για να κάνουν μπάνιο.
   
 3. Q-Ariel

  Q-Ariel PB New Member

  αν βαλουμε κανενα ανεμιστηρακι βοηθαει?στην χαμηλη ενταση?γιατι και μενα με απασχολει αυτο το θεμα....
   
 4. Ian32

  Ian32 PB New Member

  Η λύση είναι μια.. Παμε παραλία..

  Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τα χτυπάει ο ήλιος το μεσημέρι και τις άλλες ώρες για αρκετή ώρα συνεχόμενα. Συχνά μπάνια.
  Ανεμιστήρακια και μαραφέτια όχι πότε δεν καταφέρνουμε κάτι μόνον αν είναι προς φορά για ανακύκλωση του αέρα.
  Επίσης ποτιστρες με μπίλια να μην πετάξουν το νερό μπάνιο και μείνουν έστω και λίγο χωρίς νερό.
   
Φόρτωση...