Πτηνιατρος στη Λάρισα

Συζήτηση με θέμα Πτηνιατρος στη Λάρισα, που ξεκίνησε από foivos_, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 8 Φεβ 2014.

 1. foivos_

  foivos_ PB New Member

  καλημέρα σας..
  θέλω να βρώ έναν καλό πτηνιαστρο στη Λάρισα... Στην λίστα των πτηνιατρων έχουν αναφερθεί τρείς για την Λάρισα..αλλα ποιόν να διαλέξω;;; θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλός!
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Για να είναι στην λίστα σημαίνει ότι έχουν παει παιδιά από το φόρουμ και ότι είναι καλοί και ξέρουν από πτηνά.. Αυτό που μπορείς να κανείς είναι να πάρεις τηλέφωνο γιατί μπορεί μετά από τόσα χρόνια πολύ να μην είναι στο ίδιο σημείο ή να το έχουν κλείσει το ιατρείο.. Πάρε τηλ και ρωτά αν γνωρίζουν από καναρινια. Προληπτικά το θες ή έχει κάτι ο φοιβος;; :(
   
 3. foivos_

  foivos_ PB New Member

  βασικά το έχω πιάσει να ξύνεται τις τελευταίες μέρες και από το ένα του ματάκι του έχουν φυγει λίγα πούπουλα, δεν ξέρω αν έχει κάτι ή απλα είναι η ιδέα μου.. Αλλά για λόγους ασφαλείας θέλω να τον πάω μέσα στην εβδομάδα σε έναν πτηνιατρο..
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Πριν πας στον γιατρό στο τηλέφωνο να τον ρωτήσεις αν κάνει εξετάσεις σε κουτσουλιές. Καλύτερα να τον πας σ' αυτόν που θα σου πει, ναι.
  Στην επίσκεψη να κρατάς και τις κουτσουλιές μαζί σου.
  Θα τις προετοιμάσεις ως εξής: θα βάλεις στον φούρνο μια λαδόκολλα για να την απολυμάνεις και αφού κρυώσει θα την τοποθετήσεις στον πάτο του κλουβιού. Θα συλλέξεις ικανοποιητικό δείγμα κουτσουλιών, θα την διπλώσεις καλά έχοντας καθαρίσει αρκετά καλά τα χέρια σου και μετά αυτό το φακελλάκι θα το ξανατυλίξεις σε αλουμινόχαρτο. Αυτές τις προφυλάξεις παίρνουμε για να μην έχουμε αλλοίωση των αποτελεσμάτων από τρίτους παράγοντες.
  Ελπίζω να μην είναι κάτι. :)
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  καλά θα κάνεις να το πας! :) εύχομαι να μην έχει τίποτα ο μικρούλης! περιμένουμε τα νέα σας! :D
   
Φόρτωση...