Πτεροροια σε καναρινι τετοια εποχη;

Συζήτηση με θέμα Πτεροροια σε καναρινι τετοια εποχη;, που ξεκίνησε από chriserr, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 17 Ιαν 2009.

 1. chriserr

  chriserr PB New Member

  τετοια εποχη μπορει να εχει?
   
 2. Την περασμένη εβδομάδα το πήγαμε στο γιατρό, (African Grey) για τον ίδιο λόγο, και μας είπε ότι κανονικά την Άνοιξη & το Φθινόπωρο έχουν πτερόρροια, αλλά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που έχουν τα σπίτια μας, κάνουν από τώρα. Συνέστησε pterophen αλλά δεν αποφασίσαμε αν θα του δώσουμε ακόμα! Και ο άλλος γιατρός μας είπε (τηλ/κά) ότι κάνουν πτερόρροια 2 - 3 φορές το χρόνο!
   
 3. Maya the Bee

  Maya the Bee PB New Member

  Μαρια ο φιλος μας προφανως ρωταει για καναρινια..
   
 4. Μαρία είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε κάθε είδος.Στα καναρίνια πτερόροια αυτή την εποχή μόνο σε λάθος συνθήκες (υπερβολική ζέστη ή πολλές ώρες φως) ή σε παθολογικές αιτίες μπορεί να οφείλετε. Αν θες chriserr άνοιξε ένα θέμα στις αθένειες καναρινιών όπου θα περιγράφεις με περισσότερες λεπτομέρειες την πλήρη είκόνα του πουλιού, διατροφή, θερμοκρασία στο χώρο που το έχεις, ιστορικό κλπ. για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Καλώς όρισες στο forum.
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

 6. Magdalena1

  Magdalena1 PB New Member

  Μήπως το βγάζεις την ημέρα εξω και το βράδυ μέσα τέτοια εποχή???Ετσι έκανα εγω και μόλις το σταμάτησα από συμβουλή των παιδιών εδω σταμάτησε η πτερόρροια...αστον σε σταθερό μέρος...καμμία βιταμινούλα για λίγες μέρες και είχα διαβάσει σ ένα site το αυγο βοηθάει στην καταπολέμηση της πτερόρροιας..τώρα αυτο..στην κρίση σου...εγώ του χα βάλει για 1 εβδομάδα...τωρα ειναι πολύ καλα...
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...