Περιβάλλον Πρόσκληση για την βράβευση του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Φύσης

Συζήτηση με θέμα Πρόσκληση για την βράβευση του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Φύσης, που ξεκίνησε από Georgina, στο Forum 'Chit Chat' του PetBirds, 5 Δεκ 2007.

 1. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 11:00 - 14:00, στο Πάρκο «Α. Τρίτσης», Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την πρωτοβουλία της ΕΟΕ και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης για την βράβευση των καλύτερων φωτογραφιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό φωτογραφίας της Φύσης ('Ανοιξη – Καλοκαίρι 2007).

  Ερασιτέχνες φωτογράφοι κατέγραψαν με την φωτογραφική τους μηχανή την ομορφιά της Ελληνικής φύσης και διαγωνίστηκαν σε θέματα όπως: Θηλαστικά, Πουλιά, Φυτά, Μανιτάρια, Έντομα, Ερπετά, Αμφίβια, Θαλάσσια ζωή, Τοπία, Εικόνες από την φύση.

  Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο χώρο της Εκδήλωσης.

  Θα ακολουθήσει εισήγηση του κ. Χρήστου Βλάχου – Φωτογράφος άγριας φύσης, με θέμα: «Προτάσεις Φωτογραφίας». Θα παρουσιάσει φωτογραφίες με επίκεντρο τα πουλιά που μπορεί κανείς να συναντήσει στους Ελληνικούς Βιότοπους, καθώς επίσης και προτάσεις και ιδέες για να τα φωτογραφήσουμε και εμείς.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...