Πρόβλημα στην φωνή του καναρινιού μου

Συζήτηση με θέμα Πρόβλημα στην φωνή του καναρινιού μου, που ξεκίνησε από gatos, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 22 Δεκ 2008.

 1. gatos

  gatos PB New Member

  Γεια σας
  Έχω ένα μαλλινουά το οποίο μετά την πτερόροια έχασε την μιλιά του. Δηλαδή ποιο συγκεκριμένα το καναρίνι βρίσκεται σε κανονική θερμοκρασία έχει κανονικό φως ο χώρος που βρίσκεται. Το καλοκαίρι που ξεκίνησε η πτερόροια ήταν όλα εντάξει. Όταν έβγαλε τα καινούργια του φτερά το κελαϊδμα του σταμάτησε. Το πήγα σε ένα Pet-Shop το οποίο έχει καναρίνια και είναι και ο ίδιος γιατρός και μου απάντησε ότι το κανάρι έχει πρόβλημα με την τραχεία και ότι έχει προσβήθεί από το λεγόμενο ακάρι. Του έβαλε μια σταγονά της Bogena για το ακάρι και μου απάντησε σε δεκα μέρες να το ξαναπάω. Το πήγα ξανά του ξαναέβαλε την σταγόνα καο συγκεκριμένα στον λαιμό εξωτερικα αλλά το πρόβλημμα παραμένει το ίδιο όποιος γνώρίζει ας μου απαντήσει σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
  Καλες γιορτές.
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Τελευταία επεξεργασία από moderator: 13 Ιουλ 2016
 3. gatos

  gatos PB New Member

  Φίλε Φοίβο σε ευχαρίστώ πολύ για την απάντηση σου μου φαίνεται πολύ χρήσιμη. Βασικα το πήγα στο Pet-shop που έχει. Μου έχει δώσει και την κάρτα του Ιατρείου του. Σε ευχαριστώ και πάλι Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές.
   
Φόρτωση...