"Προφυλακτήρας" για πούπουλα!

Συζήτηση με θέμα "Προφυλακτήρας" για πούπουλα!, που ξεκίνησε από Νίκος Υ, στο Forum 'Ιδιοκατασκευές, Παρουσιάσεις Εκτροφείων' του PetBirds, 8 Οκτ 2016.

 1. Μετά από συνεχή μουρμούρα του "αφεντικού" για τα πούπουλα που βγαίνουν συνεχώς από το κλουβί, και προς αποφυγή της εξωσής μου, των πουλιών και των πούπουλών τους στην ταράτσα τώρα που χειμωνιάζει :D:p:D:p, έπρεπε να βρω μια λύση! :thumbsdown: Και επειδή σαν την πατέντα δεν έχει:D, αποφάσισα να ντύσω τον κάτω όροφο με σίτα για τα κουνούπια! Το αποτέλεσμα οπτικά δεν είναι άσχημο, θα μπορούσε βέβαια να γίνει και καλύτερο, επί της ουσίας όμως εδώ και τέσσερις ώρες δεν υπάρχει ούτε ένα πούπουλο στο πάτωμα!;) Βέβαια αςφαλέςτερο δείγμα θα έχω αύριο όταν και θα επανέλθω!Και μιας και το "αφεντικό "έλειπε σήμερα, και μπήκε το Dremmel στο σαλόνι, έκανα και τον καταπέλτη που ήθελα τόσο καιρό!
  image.jpeg
  image.jpeg
  image.jpeg
  image.jpeg
  Και ο καταπέλτης!
  image.jpeg
   
  Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτ 2016
 2. Deukalion

  Deukalion PB Active Member

  Ουάου!Έμεινα άφωνος με το κλουβάκι!Νίκο δικό σου;
  Ωραίο το κόλπο με τις πινέζες.
   
 3. Δια χειρός Δημήτρη! Στην αρχή σκέφτηκα να την πιάσω στις κόντρες όπως στην κάτω μεριά και να καλύψω όλο τον κάτω όροφο, θα ήταν πιο ωραία και πιο τεντωμένη η σίτα, αλλά θα ήταν σταθερή και δύσκολη στο καθάρισμα. Με τις πινέζες απλώς θα τις βγάζω, θα καθαρίζω τα πούπουλα και ξανά στη θέση τους!
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ωραία πατέντα πρακτική και αισθητικά όμορφη.
   
 5. Το συνηθισμένο πλαστικό "βρακί" που πουλάνε Μαρία μου , πέρα ότι δεν ταιριάζει στο κλουβί, μου θυμίζει εποχές που δεν υπήρχαν τα πάμπερς και μας τα φορούσαν μωρά όταν τα κάναμε επάνω μας! ( κρύβε λόγια και χρόνια :D:p:D:p:D:p:faceplm!) οπότε βλέποντας τις σίτες που έχουμε στις μπαλκονόπορτες, κατέβασε ιδέα ,ο Κύρος Γρανάζης (εγώ)!!!!!!!!!!!!!!:D:p:D:p:D
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Καλά αυτό δεν μου αρέσει κι εμένα καθόλου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι αναπόφευκτο. :)
   
 7. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Άμα το χει ο άνθρωπος..... αλί από εμάς που δεν πιανουν τα χέρια μας!! Μπράβο Νίκο! Τα φιλιά μου στο αφεντικό χαχαχαχα :D
   
 8. 24 και πλέον ώρες μετά την εφαρμογή της σίτες νομίζω ότι έχω ένα ασφαλές δείγμα της αποτελεσματικότητάς της! Τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εκπληκτικά όπως βλέπετε και σεις!

  image.jpeg

  Αλίκη μου ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι το κακό με τα πούπουλα είχε παραγίνει, ένα παραπάνω τώρα που οι μπαλκονόπορτες είναι ανοικτές και πετάνε παντού! Όλα τα δωμάτια Τίγκα στο πούπουλο ήταν!:eek::faceplm:p:p:D!
   
 9. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Καταλαβαίνω! Φαντάσου πως ακόμα και τα δικά μου, τα πούπουλά τους μπαίνουν μέσα στο σπίτι αν φυσήξει λιγάκι.. και φωνάζει το δικό μου αφεντικό μετά! :p
   
 10. ilie mp

  ilie mp PB Active Member

  Εισαι καλλιτεχνης!!!
  Τοσο ομορφη κατασκευη, με τρελενει που εχει και βαση.
  Τελεια πατεντα και πολυ βολικη εννοειται :D
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...