Προσδιορισμός ηλικίας african grey

Συζήτηση με θέμα Προσδιορισμός ηλικίας african grey, που ξεκίνησε από marianna2384, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 9 Οκτ 2008.

 1. marianna2384

  marianna2384 PB New Member

  Έχει κανείς ιδέα πώς κ αν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ηληκία ενος ΕΝΗΛΙΚΟΥ African Grey? :confused::confused::confused:
   
 2. jamieo

  jamieo PB Member

  Μόλις ένα παπαγάλο γίνεται ένας ενήλικας, είναι δύσκολο να μαντέψει την ηλικία. Συχνά, το έτος γεννήσεως είναι για το πουλί του δακτυλίου (αν το πουλί έχει ένα δακτύλιο). Ένας κτηνίατρος μπορεί να είναι σε θέση να προβεί σε εκτίμηση, αλλά για τους περισσότερους οι παπαγάλοι δεν είναι δυνατόν.
   
 3. theo40gr

  theo40gr PB New Member

  οσο ειναι μικρα απο τα ματια..γυρω απο την κορη ειναι γκρι..μετα τα 2 χρονια
  γινεται κιτρινο
   
 4. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  H ηλικια μπορει να προσδιοριστει απο το χρωμα των ματιων εως 3 ετων ομως. Επειτα ειτε 3 ειναι ειτε 30 δεν μπορει να το ξερει κανεις. Και ο κτηνιατρος που ρωτησα μου ειπε πως δεν υπαρχει τροπος ουτε με βιοχημικες ουτε με αλλες εξετασεις.
   
 5. marianna2384

  marianna2384 PB New Member

  Το φαντάστηκα οτι έτσι θα είναι γιατί το έψαξα πριν γράψω το μνμ κ βρήκα αυτά που μου λέτε αλλά επειδή θέλω να σιγουρευτώ οτι ο Γιώργος μου είναι οσο ξέρω είπα να ρωτήσω...απ οτι φαίνεται δεν θα μάθω ποτέ γιατί ειναι οχι πάνω απο 3 αλλά απ οσο ξέρω κοντά στα 11 (ελπίζω να είναι τόσο κ οχι μεγαλύτερο)
   
Φόρτωση...