Προληπτικός έλεγχος

Alexandros

Honored Member
28 Απρ 2006
1.523
76
Αθήνα
#1
Afou ixame to thema me to prismeno sikoti, edo pos tha kano ego ton elengxo sta poulia mou:

Homepageg

Signomi pou einai ena LINK ala itane poli fotografies


Alexandros
 
27 Νοε 2007
828
32
Τήνος
#2
Ο πιο σοβαρός έλεγχος θεωρώ ότι είναι ο έλεγχος του στήθους και της κοιλιάς, που τον κάνω φυσώντας τα πούπουλα του.
Εδώ στη φωτογραφία, φαίνεται σαν να έχεις αφαιρέσει πούπουλα από το στήθος για να ελέγχεις καλύτερα την κατάσταση του πουλιού. Είναι έτσι;
 

Alexandros

Honored Member
28 Απρ 2006
1.523
76
Αθήνα
#3
Oxi, den kano tetia pragmata, den einai kotopoulou :)

Egrapsa se alo post, fisao tin kilia i to stithos.

An den eimai siguro, i ta poupoula einai pola, tha perno ena sfougari kai tha balo nero sti kilia kai sto stithos, tora boris na xorisis ta brexmena poupoula poli efkolo kai boris na blepis kathara tin kilia kai to stithos.

Kane mia doikimi kai tha blepis poso efkolo einai.


Alexandros
 

Stavros

Administrator
Staff Member
7 Απρ 2006
11.639
592
#4
Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να βοηθήσει επίσης όσους πρέπει να ακολουθήσουν θεραπεία με Pulmosan, στην προσπάθειά τους να τοποθετήσουν με επιτυχία τη σταγόνα του φαρμάκου στο σβέρκο του πουλιού. Η διαφορά είναι ότι χρειάζεται πολύ λιγότερο νερό και αν είναι δυνατόν να απλωθεί με το δάχτυλο μόνο στα πούπουλα και όχι στο δέρμα. Με τον τρόπο αυτό ανοίγουμε μια χωρίστρα στα πούπουλα, τα οποία παραμένουν σε αυτή τη θέση αφήνοντας το δέρμα του λαιμού ακάλυπτο προκειμένου να αφήσουμε τη σταγόνα πάνω του με μεγαλύτερη ευκολία.

Ο έλεγχος της κοιλιάς μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα με ένα απλό φύσημα και άνοιγμα των πούπουλων με τους αντίχειρες. Ο τρόπος που περιγράφει ο Αλέξανδρος μπορεί να βοηθήσει πολλούς από εμάς να καταλάβουμε ευκολότερα τι συμβαίνει, όπως επίσης βοηθάει στη φωτογράφηση προκειμένου να αποτυπωθεί καθαρά η κατάσταση που περιγράφει η εικόνα.