Προβλημα με καναρινι, γυμνη κοιλια

Συζήτηση με θέμα Προβλημα με καναρινι, γυμνη κοιλια, που ξεκίνησε από gounaris, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 24 Μαρ 2014.

 1. gounaris

  gounaris PB New Member

  θέλω μια βοήθεια σας παρακαλώ έδωσα στα καναρινιά μου baykox για 5 μέρες (ήταν αδιάθετα και φουσκωμένα) τώρα είναι καλύτερα αλλά η κοιλιά τούς είναι έτσι .τι να κάνω?

  koilia_1.jpg koilia_4.jpg rsz_koilia_3.jpg
   
 2. Για ποιο λόγο έδωσες baycox και σε τι δοσολογία;
   
 3. gounaris

  gounaris PB New Member

  για κοκκιδια μου ειπαν 0.25 ml baycox σε 12.5 ml νερο και απο αυτο το διαλυμα ,εδεινα 0.25 ml το πρωι και αλλο τοσο το απογευμα για 5 μερες στο στομα με συρριγκα....
   
 4. Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να κρίνω αλλά αυτός που σου έδωσε την δοσολογία τι ήταν και τι διάγνωση έκανε και σου έδωσε ένα τόσο βαρύ φάρμακο και σε ΛΑΘΟΣ δοσολογία; Η σωστή δοσολογία βάση και του φυλλαδίου των οδηγιών του ίδιου του φαρμάκου είναι 1ml σε 1lt νερό και στην ποτίστρα για 2 εικοσιτετράωρα ή 3ml σε 1lt νερό και στην ποτίστρα για 8 ώρες. Ποτέ απευθείας στο στόμα. Φίλε μου δυστυχώς δεν γνωρίζω πως μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά η δοσολογία ήταν σίγουρα λάθος, ελπίζω κάποιο από τα παιδιά στο φόρουμ να γνωρίζει να σου πεί τι να κάνεις.
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

Φόρτωση...