Πού μπορώ να βρώ Lady Gouldian Finch;

Συζήτηση με θέμα Πού μπορώ να βρώ Lady Gouldian Finch;, που ξεκίνησε από Don_Gr, στο Forum 'Γενικά Θέματα για Εξωτικά Πουλιά' του PetBirds, 31 Αυγ 2008.

 1. Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μου πεί κάποιος, αν γνωρίζει, πού μπορώ να βρώ Lady Gouldian Finch πουλάκια στην Θεσσαλονίκη. Και άν γνωρίζει να μου πεί περίπου και για τί τιμές μιλάμε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  Μ.Φ.Χ Don_Gr (Βαγγέλης)
   
 2. Απο τιμές μπορώ να σου πω γιατί είχα ρωτήσει και γω πρόσφατα. Μου είχαν πει 50 ευρω το ένα. Τώρα φαντάζομαι σε κάποιο καλό pet στην Θεσσαλονίκη θα βρείς :)
   
 3. 50 δεν είναι και ακριβά! Τόσο είχα πάρει το πρώτο μου σκουφάτο πριν από 2 χρόνια! Ευχαριστώ πάντως!
   
 4. jamieo

  jamieo PB Member

  Εδώ στην Αμερική, Gouldians θα πωλεί για περίπου $ 100 έως $ 130 (κανονική έγχρωμο) (68 - 88 ευρώ) και οι τιμές είναι υψηλότερες για ορισμένα μοναδικά χρώματα. Νομίζω 50 ευρώ είναι μια καλή τιμή :D
   
 5. annouk313

  annouk313 PB New Member

  Αν κ λιγο off topic 50 ευρω νομιζω ειναι αρκετα καλη τιμη.γενια τα gouldian δεν ειναι κ πολυ διαδεδομενα-σε σχεση με αλλα "παραδεισια" κ εξαιτιας κ του χρωματος του νομιζω η τιμη τους ειναι λιγο τσιμπημενη.εγω ειχα ρωτησιε κ μου ειχαν πει στην Αθήνα θα μου βρουν αλλα τιμη νομιζω γυρω στα 80 ευρω το ενα.δηλ χοντρικα το ζευγαρι 150μεσο ορο- να υπολογιζεις.
   
 6. mixalisg

  mixalisg PB New Member

  Η τιμή έχει να κάνει με τα χρώματα. Στην Κατερίνη πάντως μπορείς να βρεις gouldian από εκτροφέα.
   
 7. boot

  boot PB New Member

  Έχει στο Quiko στο δρόμο για το αεροδρόμιο, 100 € το ζευγάρι
   
 8. pantazo

  pantazo PB New Member

  Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα Gouldian στην Αθήνα με 65 €.
   
Φόρτωση...