Που κυμαίνονται οι τιμές στα ταχυδρομικά περιστέρια

Συζήτηση με θέμα Που κυμαίνονται οι τιμές στα ταχυδρομικά περιστέρια, που ξεκίνησε από TheBigL, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 21 Μαϊ 2015.

 1. TheBigL

  TheBigL PB Member

  Εδώ Ελλάδα πόσο κυμαίνοντε οι τιμές στα ταχυδρομικά περιστέρια?Έχουμε καλά πουλιά στην Ελλάδα?
   
 2. George98

  George98 PB Active Member

  σχετικά με άλλες χώρες δεν ξέρω Αλλα γενικά έχουμε πολύ καλά πουλιά νομίζω αφού απο αθήνα γυρνάνε Θεσσαλονίκη μονα τους σε μονο καποιες ώρες οι τιμές εξαρτιούνται απο το τι πουλί θες κάποιοι δίνουν πολλές χιλιάδες ευρό για ένα περιστέρι αλλα αυτοι παίρνουν αυτο που βγήκε πρώτο στον αγώνα αλλοι παίρνουν με 50 άλλοι με 500 ή μπορείς να πάρεις μικρά με 10 ευρό τι να σου πω απο όλες οι τιμές υπάρχουν αν έχεις και φίλο εκτροφέα δεν πληρώνεις τίποτα !:thumbsup:

  Δες και αυτό:

   
 3. George98

  George98 PB Active Member

  Να πω επίσης πως αν πάρεις μεγάλο πουλί πρέπει να το έχεις πάντα μέσα σε καλά κλειστό χώρο γιατί αν σου βγει έξω δεν θα μείνει σε εσένα θα πάει πίσω σπίτι του Όσος καιρός και να περάσει ! Τα μικρά απο την φωλιά (μόλις αρχίσουν να τρώνε μόνα τους)δεν έχουν πρόβλημα μένουν
   
 4. TheBigL

  TheBigL PB Member

  Όταν λες θα πάει πίσω εννοείς στον εκτροφέα του που είχε μεγαλώσει?
   
 5. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

  Νομιζω καπου διαβασα οτι παντα προσπαθουν να γυρισουν εκει που μεγαλωσαν, στην προκειμενη στον εκτροφεα, ναι.
   
 6. George98

  George98 PB Active Member

  Ναι θα πάει πίσω στην ίδια την φωλιά του, στο σπίτι του ! Εχω ακούσει πως ενα πολύ καλό ταχυδρομικό μπορεί να διανύσει ακόμη και 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα !
   
Φόρτωση...