Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για παπαγάλους;

Συζήτηση με θέμα Ποιες είναι οι καλύτερες βιταμίνες για παπαγάλους;, που ξεκίνησε από anatolia, στο Forum 'Διατροφή Παπαγάλων' του PetBirds, 18 Απρ 2016.

 1. Παιδιά, καλημέρα και καλή εβδομάδα!
  Ερώτηση σχετικά με κάτι καινούριες βιταμίνες που πήρα για τους παπαγάλους μου.
  Εδώ και 2 χρόνια τους έδινα το Vitamix Plus της TAFARM, αλλά τελευταία φορα στο κατάστημα μου δώσανε το Tabernil Total, άλλη μάρκα.
  Ξέρει κανείς ποιό είναι καλύτερο; Εχετε δοκιμάσει να δώσετε στα πουλιά σας το Tabernil;
  Ευχαριστώ κε των πρωτέρων για την άμεση απάντηση!
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Την Tabernil Total την έχω χρησιμοποιήσει. Εντάξει πολυβιταμινούχα είναι τα χρησιμοποιούμε εντελώς επικουρικά καλού-κακού, εκτός εξαιρέσεων κάποιων ασθενειών που χρειάζονται πολυήμερες εφαρμογές με βιταμινούχα σκευάσματα, οπότε θα προτείναμε κάτι πιο ενισχυμένο.
  Δες τα συστατικά της, της Vitamix Plus δεν τα βρήκα πουθενά αλλά προσδιορίζεται περισσότερο για αναπαραγωγή. Εσύ γιατί σκέφτεσαι να δώσεις;
   
 3. Ε΄γω τους δίνω από 5 σταγόνες σε 100 μλ νερού μία φορά το μήνα προληπτικά, όπως μου είχε πει να κάνω η πτηνίατρος του ΑΠΘ. Αλλά έδινα πάντα την Vitamix Plus. Τώρα στο μαγαζί μου έδωσαν το άλλο σκεύασμα και ήθελα μία γνώμη. Νομίζω, έχε περισσότερα το καινούριο μέσα, απλά να δω και πως θα το εκλάβουν τα κοκό μου)))) Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα!)))
   
Φόρτωση...