Ποια η τιμη του test DNA;

Συζήτηση με θέμα Ποια η τιμη του test DNA;, που ξεκίνησε από Διονυσης Ντουρ, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 6 Μαϊ 2016.

Christos1964
μολις πριν τρεις μερες πηρα αποτελεσματα απο τεστ dna. υπαρχει ενα ινστιτουτο στην ισπανια οπου στελνεις φτερα και σου κανει το τεστ με 4,5 ευρω. αν... Ολόκληρο το Post
 1. Ποια είναι η τιμή του τεστ DNA στους παπαγαλους. Νομίζω 5€ αλλά πήγα σε ένα πετ σήμερα να ρωτήσω για δεύτερο παπαγαλο που θέλω να πάρω και μου έλεγε ότι το test βγαίνει στα 15 με 20 €
   
 2. Best Answer:
  Post #323580 by Christos1964, 6 Μαϊ 2016
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Εγώ για 5 ευρώ ξέρω από εδώ Πιθανόν να γίνονται και αλλού αλλά δεν γνωρίζω που και πως.
   
 4. Αυτό είναι Αθήνα; Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη αλλά το πουλί θα το φέρουμε από Αθήνα. Δεν θυμάμαι από ποίο εκτροφειο. Ο μόνος λόγος που θα κάνω είναι γιατί θα πάρω white faced albino (cockatiel ) και είναι πολύ δύσκολο η αναγνώριση του φύλου με το μάτι.
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ναι Αθήνα είναι, πρέπει να συνεννοηθείς κατ' ευθείαν. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Το πουλί θα το παραλάβει δικό σου άτομο; ή θα το στείλει το εκτροφείο; Αν θες μας λες τον εκτροφέα, δεν απαγορεύεται. Ίσως μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.
   
 6. Θα το στείλει ο εκτροφεας στο πετ και θα πάω να το πάρω.
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Εμ τώρα το pet shop δεν θα σου λέει το εκτροφείο μήπως το προσπεράσεις. Δώσε τότε στο μαγαζί στο link να κάνει τις συνεννοήσεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
   
 8. Μπορεί και να μην πάρω ακόμη δεν έκλεισε τίποτα... Μήπως ξέρετε κάποιο εκτροφειο.
   
 9. Επίσης οι εκτροφεις τα στέλνουν με ΚΤΕΛ;
  Έτσι ξέρω. Δεν νομίζω ότι θα μείνει ζωντανό επειδή δεν υπάρχει οξυγόνο και έχει πολύ κρύο στο αμπαρι και βάση νόμου απαγορεύεται να μεταφέρουν ζώα.
   
 10. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Αυτός που κάνει το τεστ έχει και εκτροφείο. Υπάρχει και η φίλη και μέλος μας Μαριλένα που έχει μωρά τώρα Marilenaki . Κάνε τα ψαξίματά σου :)
   
 11. Christos1964

  Christos1964 PB New Member

  Ψήφοι: 1
  μολις πριν τρεις μερες πηρα αποτελεσματα απο τεστ dna. υπαρχει ενα ινστιτουτο στην ισπανια οπου στελνεις φτερα και σου κανει το τεστ με 4,5 ευρω. αν θελεισ ψαξτο. SEXADO AVES λεγεται , εχει οδηγιες για το τι πρεπει να κανεις, πως να κανεις ληψη και που να τα στειλεις

  [​IMG]
   
 12. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Χρήστο, αν θέλεις και έχεις τη διάθεσή, φτιάξε ένα νέο θέμα και περιέγραψε μας την εμπειρία σου από τη συνεργασία μαζί τους ξεκινώντας από την αρχή ώς τη στιγμή που πήρες τα αποτελέσματα. Τις εντυπώσεις σου δηλαδή και μια σύγκριση με άλλες περιπτώσεις αν έχεις εμπειρία.
   
 13. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

Φόρτωση...