Ποια η σωστή χορήγηση αυγού σε ζευγάρι παπαγάλων που έχει αυγα;

Συζήτηση με θέμα Ποια η σωστή χορήγηση αυγού σε ζευγάρι παπαγάλων που έχει αυγα;, που ξεκίνησε από markos34, στο Forum 'Αναπαραγωγή Παπαγάλων' του PetBirds, 12 Ιαν 2016.

maria p
Best Answer maria p, 12 Ιαν 2016
Καλό είναι το πρόγραμμά σου. Όσο κλωσσάνε δεν δίνουμε κάθε μέρα, για να αποφύγουμε να παχύνουν την περίοδο της σχετικής ακινησίας. Όταν σκάσει το πρώτο... Ολόκληρο το Post
 1. markos34

  markos34 PB New Member

  Καλησπέρα και πάλι,σε κουβέντα που είχα σήμερα με φίλο που ασχολείται και αυτός με παπαγαλάκια,επέμενε στην καθημερινή χορήγηση αυγού.Εγώ στο ζευγάρι δίνω μέρα παρά μέρα,στο άλλο που έχει τούς νεοσσούς δίνω καθημερινά.Τελικά τι ισχύει κατά την περίοδο επώασης,μπερδεύτηκα λίγο.Στο τρίτο δε ζευγάρι που δεν έχει ούτε αυγά(μάλλον γριούλα η ορμονικό)δίνω μια φορά την εβδομάδα.
  Ευχαριστώ.
   
 2. Best Answer:
  Post #303593 by maria p, 12 Ιαν 2016
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ψήφοι: 1
  Καλό είναι το πρόγραμμά σου. Όσο κλωσσάνε δεν δίνουμε κάθε μέρα, για να αποφύγουμε να παχύνουν την περίοδο της σχετικής ακινησίας.
  Όταν σκάσει το πρώτο αυγό, ξεκινάμε καθημερινά.
  Τώρα στην ηλικιωμένη μπορείς και δύο φορές την εβδομάδα.
   
  maria p, 12 Ιαν 2016
  Best Answer
  #2
 4. markos34

  markos34 PB New Member

  Σε ευχαριστώ πολύ maria μού,για της άμεσες και πολύ σωστές απαντήσεις.Λέω και εγώ τι στο καλό?μάλλον από το πολύ διάβασμα θα μπερδεύτηκα κάπου,χαχαχα.Τελικά είχα δίκιο.Τι στο καλό στο καλύτερο σχολείο είμαι (petbirds)με την καλύτερη δασκάλα.Την κυρια maria χαχαχα.
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Για σχολείο, μέσα είσαι, αλλά από δασκάλα πρόκοψες. Όλα τα χρόνια στην δουλειά έλεγα, όποιος θέλει να μάθει παρακολουθεί, δεν έχω να πω τίποτα σε κανέναν. Είμαι πολύ κακή στο δασκαλίκι :)
   
 6. markos34

  markos34 PB New Member

  Θα διαφωνήσω μαζί,σού στο κομμάτι που λες(είμαι πολύ κακή στο δασκαλικη)έχω παρακολουθήσει πολλές απαντήσεις και συμβουλές για διάφορα θέματα σε πολλά παιδιά εδώ μέσα που έχεις δώσει,που καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν αρκεί μόνο να παρακολουθεί κάποιος για να μάθει,αλλά πρέπει να είναι και τυχερός να πέσει σε άνθρωπο που ξέρει να μεταφέρει της γνώσης του στον άλλο,κάτι που εσύ κάνεις πολύ καλα.
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Σ' ευχαριστώ να είσαι καλά!
   
Φόρτωση...