Ποια απο της 2 ζευγαρωστρες να παρω;

Συζήτηση με θέμα Ποια απο της 2 ζευγαρωστρες να παρω;, που ξεκίνησε από alexan2dros, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 6 Φεβ 2009.

 1. γεια σας.! ολα καλα?? βρηκα με 25 ευρω 2 ζευγαρωστρες η μια 25 ευρω.. η μια ειναι κανονικο μεγεθος ζευγαρωστρας.. η αλλη ειναι πιο μικρη αλλα ειναι χρυσο κλουβι.. τι προτεινεται?? εχει διαφορα? η να παρω την λιγο πιο μεγαλη?να εχουν και πιο ανεση τα πουλια?
   
 2. Isidoros

  Isidoros PB New Member

  Αν κατάλαβα καλά την ίδια τιμή έχουν και οι δύο.Ίσως η μικρότερη λόγω χρώματος να στοιχίζει 25 ευρώ.Η γνώμη μου είναι να πάρεις αυτήν που και εύκολα καθαρίζεται(βγαίνει ο πάτος,έχει σχάρα).Αν και οι δύο τα έχουν προτίμησε την μεγαλύτερη.
   
 3. Ξεκαθαρισε πρωτα τι πουλια εχεις θηλυκα, αρσενικα ή ζευγαρι και μετα ρωτας για ζευγαρωστρα.
  Ακομη δεν εχεις καταληξει αν ειναι με κοκκιδια..θηλυκο...ή αρσενικα...θηλυκο-αρσενικο και ρωτας για ζευγαρωστρα???
   
 4. abscanary

  abscanary PB New Member

  Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ισίδωρο,
  Σημασία στη ζευγαρώστρα έχει να καθαρίζεται εύκολα, άρα να πάρεις αυτήν που το ταψί και η σχάρα βγαίνουν συρταρωτά από μπροστά. Θα πρόσθετα ότι και το χώρισμα στη μέση πρέπει να βγαινει συρταρωτά από μπροστά [ωστε να μπορείς μελλοντικά να τοποθετήσεις και άλλη ζευγαρώστρα από πάνω χωρίς λειτουργικά προβλήματα]. Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να υπάρχουν 2 ζευγαρώστρες στην αγορά με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτό το ύψος τιμής. Εγώ προσωπικά γνωρίζω μόνο την COVA.

  "http://www.donald.gr/donald_internai/internai1/index_gr.php" [δες κλουβιά εισαγωγής > ζευγαρώστρες εισαγωγής > COVA]
   
Φόρτωση...