Πληροφορίες για Oriental Frills

Συζήτηση με θέμα Πληροφορίες για Oriental Frills, που ξεκίνησε από Βαγγέλης, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 1 Ιουλ 2009.

 1. Γεια σε όλους.Θα ήθελα αν ξέρει κάποιoς να μου πει αν μπορώ να βρω Oriental frills στην Αθήνα.Επίσης αν κάποιος ξέρει από προσωπική εμπειρία πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η εκτροφή τους γιατί κάπου διάβασα ότι το ράμφος τους είναι τόσο κοντό που τους είναι αδύνατο να ταίσουν τα ίδια τους τα μικρά.
   
 2. Βαγγέλη υπάρχουν δύο είδη Oriental Frill. Τα τελείως κοντομύτικα που το ράμφος ίσα-ίσα που ξεχωρίζει από το κρανίο(αυτά έχουν πρόβλημα με το τάισμα),και τα λίγο πιο μακρομύτικα(δεν έχουν πρόβλημα ταίσματος).
  Τα αρχικά Oriental Frill ήταν τα ''μακρομύτικα'' αλλά πως ήρθε σε κάποιους εκτροφείς και τα ζευγάρωσαν με τα turbit που είναι το είδος τους κοντομύτικα.
  Oriental Frill μπορείς να βρεις στο παζάρι του Σχιστού ή μπορείς να βάλεις αγγελία στην χρυσή ευκαιρία και να ΖΗΤΑΣ περιστέρια.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 3. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Λάζαρε.Εκτός από το ράμφος τα υπόλοιπα χαρακτηριστηκά(σχήμα,χρώματα) είναι τα ίδια και στις δυο πικοιλίες?
   
 4. vasiliszikosss

  vasiliszikosss PB New Member

  Βαγγελη γεια σου. Τελικα βρηκες παπαγαλακια [oriental fruills]? Βαγγελη τα γνησια ειναι πιο μεγαλα και πιο χοντρα [και πιο ασχημα κατα την γνωμη μου] απλα επειδη ειναι γνησια τα χαιρεσαι γιατι ο αριθμος τους στην ελλαδα ειναι περιορισμενος, τωρα τα χρωματα ειναι ιδια εκτος και αν τα εχουν ζευγαρωσει με αλλα χρωματα και τα εχουν χαλασει,παντως απο πρωσοπικη εμπειρια θελει πολυ χρονο να καταβαλεις ωστε να βγαζεις καθαρα και υγιη πουλια
   
Φόρτωση...