Πληροφορίες για Borders

Συζήτηση με θέμα Πληροφορίες για Borders, που ξεκίνησε από thanmar78, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 23 Ιουν 2008.

 1. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρω μερικές σελίδες με πληροφορίες για Borders? Αυτές που βρίσκω με το google τις έχω εξαντλήσει και θέλω ακόμα μερικές πληροφορίες, αν κάποιος φίλος ή φίλοι έχει εκτροφή με τέτοια πουλιά θα χαρώ να μου στείλει ενα p.m. να τα πούμε αναλυτικά.

  Σας ευχαριστω
  Φιλικά
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Θάνο ,θα σου πρότεινα να γράψεις τις απορίες σου εδώ,
  μιας και άνοιξες αυτό το thread, ώστε οι πιθανές απαντήσεις να είναι κτήμα όλων. Μάλιστα φαντάζομαι θα υπάρξει ενδιαφέρον και απο άλλα
  παιδιά για το πολύ όμορφο αυτό καναρίνι εμφάνησης.
   
 3. Από μένα πάντως υπάρχει ενδιαφέρον:). Πες μας τι ακριβώς θες να μάθεις και όλο και κάποιος θα γνωρίζει.
   
 4. lancashire

  lancashire PB New Member

  Θανο υπαρχει ενα πολυ καλο βιβλιο
  James Blake The Border Canary
  εαν δεν το βρεις να προσπαθησω να το βγαλω φωτοτυπιες να στο στειλω

  ΜΦΧ
  Πανος
   
 5. Φίλοι καλησπέρα οι ερωτήσεις μου είναι κυρίως στους τύπους πτερωμάτων που πρέπει να έχουν τα ζευγάρια μου ώστε να πάρω όμορφα πουλιά ικανά να ανταγωνισθούν άλλα. Σε γενικές γραμμές ξέρω τις ονομασίες τους αλλά θέλω να μάθω περισσότερα για τους συνδυασμούς τους, ένα παράδειγμα θα αναφέρω για να γίνω πιο κατανοητός. Μπορώ να ζευγαρώσω ας πούμε ένα πουλί που το φτέρωμά του είναι yellow με ένα που είναι buff? και πως θα ξεχωρίσω το buff από το yellow? Τι πουλιά θα πάρω από αυτό το ζευγάρι? Μήπως έχω εμφάνιση του φαινομένου "λαμψ"? Αυτά για αρχή φίλοι και ελπίζω να μην σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  Φιλικά
   
 6. Παναγιώτη υπάρχει μεταφρασμένο στα Ελληνικά;

   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...