Πληροφορίες για γερμανικά καναρίνια

Συζήτηση με θέμα Πληροφορίες για γερμανικά καναρίνια, που ξεκίνησε από spy2kei, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 22 Μαρ 2014.

 1. spy2kei

  spy2kei PB New Member

  Καλησπέρα σε όλους ,
  χαίρομαι να μιλαω με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. ξεκίνησα τυχαια μερικα χρόνια πριν ,το δικο μου μεράκι εχει ονομα και λεγεται gloster. Λατρεμένα ! θελω ομως να εμπλουτίσω το κοπαδι μου με γερμανικα σκουφάτα. Και σε αυτό το σημείο επικαλούμαι τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.θα θελα να μάθω τα χαρακτηριστικά ενος γερμανικού σκουφάτου ??? τι πρέπει να προσέξω για να αποκτήσω ενα τέτοιο ζευγάρι ? και απο πού ?? σας ευχαριστω
   
 2. Γεια σου! Καλωσόρισες γκλοστερά! χαχαχα! Σε ζηλεύω(με την καλή έννοια!) που έχεις γκλόστερ! Είναι από τις πιο αγαπημένες μου ράτσες λόγω της εμφάνισης τους και της ευκολίας τους στην αναπαραγωγή. Λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για γερμανικά σκουφάτα. Σε εμφάνιση δεν διαφέρουν και τόσο πολύ με τα γκλόστερ. Απλά τα γερμανικά σκουφάτα έχουν το περίγραμμα ενός κοινού καναρινιού και ο σκούφος τους δεν καλύπτει τα μάτια. Δεν είναι μικρόσωμα σαν τα γκλοστερ. Γενικά, είναι ένα λιποχρωμικό καναρίνι τύπου. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΟΦΙΟΦΟΡΟ. Όσων αφορά για το ζευγάρι το ένα θα πρέπει να είναι με σκούφο και το άλλο χωρίς, για να αποφύγεις θάνατο των νεοσσών μέσα στο αυγό.
  Ελπίζω να σε βοήθησα! Εύχομαι σύντομα να σχηματίσεις το πρώτο σου ζευγάρι! Φιλικά!
   
 3. Θα πρέπει για να έχεις το ιδανικό ζευγάρι, να ακολουθήσεις τους κανόνες που ισχύουν για τα λιποχρωμικά. Δηλαδή βάζεις έντονο με χιονέ και λαμβάνεις υπόψη σου και την σκληρότητα του φτερώματος. Επιπρόσθετα το κεφάλι του μη-σκουφάτου θα πρέπει να είναι μεγαλούτσικο για να ¨χωράει¨ τον σκούφο.
   
 4. spy2kei

  spy2kei PB New Member

  ευχαριστω πολυ σιγουρα βοηθησες!
  ευχαριστω πολυ
   
Φόρτωση...