Πιο κλουβί είναι καλύτερο για τα καναρίνια με σχάρα ή χωρίς;

Συζήτηση με θέμα Πιο κλουβί είναι καλύτερο για τα καναρίνια με σχάρα ή χωρίς;, που ξεκίνησε από kingXristos, στο Forum 'Φροντίδα Διαμονή Καναρινιών' του PetBirds, 28 Αυγ 2014.

Πιο κλουβί είναι καλύτερο για τα καναρίνια;

 1. Με σχάρα (συρμάτινο πλέγμα πριν τον πάτο)

  2 ψήφος(οι)
  100,0%
 2. Χωρίς σχάρα

  0 ψήφος(οι)
  0,0%
 1. Πιο κλουβι ειναι καλητερο?
  Αυτο που εχει συρματινο πατο η αυτό που δεν έχει? Ξερω πως οταν βοσκανε τα πουλιά στην αμμο τα κανει πιο ευτυχισμένα. Αρκεί να μην πατουν τις ακαθαρσίες τους. Υπαρχει κάποιο απο τα υλικα για πατο που μπορούμε να αποφύγουμε οσο δίνεται αυτο? Η καλύτερα το συρμα, να μην φτάνουν κάτω και να τελείωνει η ιστορία.
   
 2. YannisK

  YannisK PB Known Member

  Αυτό που έχει συρμάτινο πάτο.
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Κατά τη δικιά μου άποψη το καλύτερο είναι αυτό που έχει τη σχάρα. Ναι στα πουλάκια αρέσει να βοσκάνε, αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό γι αυτό, όπως ας πούμε είναι το μπάνιο. Αν επιλέξεις κλουβί χωρίς σχάρα για να παραμείνουν υγιή τα καναρίνια θα πρέπει κάθε μέρα να αλλάζεις τον πάτο 3-4 φορές.. Αν αυτό μπορείς να το κάνεις, έχει καλώς, αλλά και πάλι για μένα δεν είναι καλό να έρχονται σε επαφή με τα κόπρανα τους. Μπορεί να πάθουν από ποδάγρα, μέχρι κοκκιδίωση! Μην το ρισκάρεις και πάρε κλουβί με σχάρα, να είσαι ήσυχος..

  Όσο για το υπόστρωμα του κλουβιού διάβασε ανάλογη συζήτηση εδώ: Υπόστρωμα υγιεινής στα κλουβιά των πουλιών
   
 4. Παντος εχω ακούσει τα καλύτερα για πατο χωρις σύρμα και χρήση πελλετ.
  Αρκει να μαζεύονται τακτικά η ακαθαρσίες. Την άμμο την πετάνε εξω ενω το πελλετ μένει σταθερό
   
Φόρτωση...