Περιστέρια vs κότες

Συζήτηση με θέμα Περιστέρια vs κότες, που ξεκίνησε από stevekout, στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 17 Φεβ 2015.

 1. stevekout

  stevekout PB New Member

  χαίρεται.. ο γείτονας μου έχει κότες κι όλο παραπονιέται ότι τα περιστέρια μου ενοχλούν τις κότες του.. πρόσφατα πέταξε 2 cd μέσα στο περιστερώνα και τα περιστέρια τα βρήκα την επόμενη μέρα φοβισμένα και κάποια είχαν μασήσει τα πόδια τους.. αφενός λοιπόν αναρωτιέμαι αν μπορώ να το κυνηγήσω δικαστικά και αφετέρου τα περιστέρια που είναι χωρίς πόδια υποφέρουν πολύ? μήπως να τα απαλλάξω από τον πόνο τους? έχω ακούσει για ένα πολύ καλό ατζεμ πιλάφι από το γνωστό σεφ και περιστερόφιλο Ευτύχη Μπλέτσα.
  ευχαριστώ
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Μου μοιάζει ως αστείο... ελπίζω και να είναι.
   
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Γεια σου stevekout, πως τις ενοχλούν τις κότες του;
  Γενικά θα έλεγα με τον γείτονά σου μην ανοίγεις αντιδικίες, θα γίνει η ζωή και των δυο σας δύσκολη και λύση δεν θα βρεθεί. Προσπάθησε να το καταλάβει και αυτός ότι η κόντρα θα φέρει κόντρα και απλά θα γίνει αυτό το θέμα κάτι που θα σας ροκανίζει ώρες και ηρεμία από την ζωή σας.
  Αν όντως κάτι του δημιουργεί πρόβλημα που μπορείς να κάνεις κάτι σε πρακτικό επίπεδο, κάνε το. Όπως όμως αυτός θέλει κότες, εσύ θέλεις περιστέρια.
  Αυτά ως προσωπική γνώμη .
  Τώρα για τα περιστεράκια που τραυματίστηκαν.... πως; Πρέπει να βάλεις φωτογραφίες να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού και αν μπορεί να ζήσει το πουλί έτσι όπως είναι.
   
Φόρτωση...