Περιμένουμε να βγουν τα πουλάκια αλλά τίποτα ακόμα

Συζήτηση με θέμα Περιμένουμε να βγουν τα πουλάκια αλλά τίποτα ακόμα, που ξεκίνησε από kostasgan, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 26 Μαϊ 2014.

 1. kostasgan

  kostasgan PB New Member

  Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα την βοήθειά σας!Η κανάρα μου έκανε το πρώτο αυγό 11/5,το δεύτερο 12/5,13 είχαμε κενό,14/5 το τρίτο και 15/5 το τελευταίο αυγό!Δεν θα έπρεπε να μου έχει βγάλει κάποιο πουλάκι???Κάθεται από το δεύτερο αυγό και βγαίνει μόνο για νερό και φαγητό!Επειδή είμαι αρχάριος δεν έχω κάνει ωοσκόπηση αλλά έχω δει πολλά βατέματα!
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Θεωρητικά έχεις πιθανότητες μέχρι τη 14η μέρα. Ενημέρωσέ μας την Πέμπτη.
   
 3. kostasgan

  kostasgan PB New Member

  Ευχαριστώ πάρα πολύ!Είναι η πρώτη φορά που έβαλα να ζευγαρώσουν και θέλω έστω και ένα πουλάκι!Νεότερα την πέμπτη!
   
 4. kostasgan

  kostasgan PB New Member

  Τελικά δεν βγήκε κανένα πουλάκι!Χθες τα είδαμε με το φακό,τα δυο φαίνονται μαύρα μέσα και τα άλλα δυο φαίνονται με κρόκο!Το ένα είναι ραγισμένο εδώ και δυο μέρες αλλά δεν έχει βγει ακόμα!Τι να κάνω????
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Άνοιξε τα και πες μας τι βρήκες... Αυτά που δείχνουν τον κρόκο είναι ασπορα και τα άλλα δύο μάλλον έχουν νεκρά έμβρυα...
   
 6. kostasgan

  kostasgan PB New Member

  Καλησπέρα Αλίκη!Άνοιξα τα αυγά και τελικά είναι έτσι όπως είπες,2 άσπορα,το ένα έτοιμο να βγει(κολλημένο στο τσόφλι)και το άλλο ότι είχε αρχίσει να αναπτύσσεται!Προλαβαίνω για δεύτερη γέννα η είναι αργά πια!Ευχαριστώ για όλα!
   
 7. Derek_Joe

  Derek_Joe PB New Member

  Προλαβαίνεις προλαβαίνεις!
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Προλαβαινεις αλλα ισως πρεπει πρωτα να βρεις τα αιτια που το ενα σταματησε να αναπτυσσεται και το αλλο δεν μπορεσε να βγει... Ποση υγρασια υπαρχει στο χωρο που τα εχεις??

  Διαβασε και αυτο: Εμβρυϊκή Νέκρωση
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...