Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.)

Συζήτηση με θέμα Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.), που ξεκίνησε από thanmar78, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 2 Μαϊ 2011.

 1. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Δημιουργήθηκε από απλούς λάτρεις των πουλιών ο πρώτος σύλλογος πτηνών στην Πελοπόννησο και από τις 6/4/2011 είναι και επίσημα αναγνωρισμένος με απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου.

  Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.) με σκοπό όχι μόνο την εκτροφή των γνωστών κατοικίδιων πτηνών στα κλουβιά αλλά και την προστασία των ελεύθερων πτηνών που βρίσκονται γύρω μας και απειλούνται κυρίως από την ανθρώπινη παρουσία και παρέμβαση ή καταστροφή του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και την παράνομη θήρευση και αιχμαλωσία τους.

  Με γνώμονα τα παραπάνω, καλούμε όλους τους φίλους των πτηνών (εκτροφείς, χομπίστες, απλούς φίλους των πτηνών) να γραφτούν στον σύλλογο μας ώστε να πάψει να είναι σύλλογος μας και να γίνει σύλλογος όλων των φίλων των πτηνών και μαζί να μοιραστούμε γνώσεις, ιδέες, δράσεις ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τους σκοπούς του συλλόγου.

  Ο Σύλλογος έχει έδρα του το Άργος και αυτή τη στιγμή αποτελείτε από 30 μέλη. Άμεσος σκοπός του είναι η διοργάνωση σεμιναρίων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών σε θέματα διατήρησης-αναπαραγωγής-εκτροφής των κατοικίδιων πτηνών καθώς και για περιβαλλοντικά θέματα (ήδη μετά την αναγνώριση έχει γίνει το πρώτο σεμινάριο και στις 8/5/2011 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο).

  Μεσοπρόθεσμος σκοπός του Συλλόγου είναι η διοργάνωση μιας έκθεσης ώστε το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει τα πτηνά που εκτρέφονται από τα μέλη μας και να μάθει περισσότερα για την ορνιθοκουλτούρα στην περιοχή μας και όχι μόνο.

  Το μόνο που ζητάμε είναι αγάπη για τα πουλιά είτε βρίσκονται στο κλουβί είτε βρίσκονται στη φύση.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6972227886 ή στο e-mail thanmar78 [at] tellas [.] gr
   
 2. thanmar78

  thanmar78 PB New Member

  Αγαπητές φίλες και φίλοι των πτηνών, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 8/5/2011 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - σεμινάριο με ομιλητή τον Κο Παναγιώτη Μακρή με θέμα τα καναρίνια χρώματος. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Άργους.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα στο φόρουμ ή με e-mail στο thanmar78@tellas.gr

  Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας και να γνωριστούμε καλύτερα.
   
 3. Καλησπέρα σας λέγομαι Βασίλης και είμαι από Άργος,
  φέτος ασχολήθηκα με καναρινάκια και θέλω το χόμπι αυτό να το συνεχίσω τον σεπτέβρ που θα επιστρέψω ελλάδα διότι βρίσκομαι για σπουδές έχω μιλήσει με τον κύριο Δημήτρη (που έχει μεγάλο μαγαζί με χρώματα, είδη κήπου στον περιφεριακό για Κίο) δεν θέλω να αναφέρω το επωνυμό του (διότι μπορεί να μην θέλει) Γεωργικά Εργαλεία & Μηχανήματα 1ο χλμ Άργους - Νέας Κίου,
  θα ήθελα να ασχοληθώ με ράτσες κυρίως τιμπράντος
  πρέπει να γραφτώ πρώτα στον σύλογγο;;
  κάντε και μια σελίδα στο facebook
  και ένα skype
  eyxaristo
  vasilis
   
 4. ME LIGO KATHISTERISI SAS STELNO TA SINXARITIRIA APO EDO FRANCE -ROSSIGNOL-
   
 5. ΠΕΤΡΟΣ1984

  ΠΕΤΡΟΣ1984 PB New Member

  Καλησπέρα κι από εμένα Θάνο! (Γκολέμης).
   
Φόρτωση...