Παράξενη συμπεριφορά Lovebird

Συζήτηση με θέμα Παράξενη συμπεριφορά Lovebird, που ξεκίνησε από alexandr0ss, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 27 Σεπ 2009.

 1. Καλημέρα σε όλους...εδώ και μια εβδομάδα περίπου, το θηλυκό μου το Lovebird έχει την εξής συμπεριφορά...το έχω δεί να κάθεται συχνά στον πάτο του κλουβιού σαν να κοιμάται, σε ώρες που πριν δέν το έκανε...
  Επίσης, έχει φουντώσει πολύ το φτέρωμά της κυρίως στο κεφάλι...το φαγητό της το τρώει κανονικά, το νεράκι της το αυγό της κτλ...σε αυτά δέν έχουμε πρόβλημα ευτυχώς...τρώει και την πέτρα με το ασβέστιο, σουπιοκόκκαλο...όλα όπως και πρίν...νομίζω πως έχει παχύνει και λίγο.
  Απλά δέ μπορώ να εξηγήσω αυτή την ξαφνική ηρεμία της και το οτι κοιμάται μέσα στη μέρα, και φοβάμαι μήπως είναι άρρωστη...:confused:
   
 2. το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να το χωρισεις απο τα αλλα σου πουλια μεχρι να μαθεις τι εχει.
  ελεξε της κουτσουλιες του και κοιτα εδω KIKLOS.info - O fterotos Kosmos
   
 3. Βασικά κοιμάται και πάνω στο κλαδάκι της, σκαρφαλώνει κανονικά κτλ...απλά με παραξενεύει το οτι πριν δέν το έκανε, πχ. τώρα πάλι κοιμάται πάνω στο κλαδάκι της, για τέτοια ώρα (12 το μεσημέρι) είναι ασυνήθιστο
   
 4. Ελεγξα τις κουτσουλιές, δέν έχουν κάτι το ασυνήθιστο (σύμφωνα πάντα με το site του kyklos)...και τώρα που τα κοιτάζω, ενώ ο αρσενικός είναι δίπλα της και είναι ζωηρός όπως πάντα, αυτή κοιμάται με το κεφάλι χωμένο στα φτεράκια της...υπάρχει περίπτωση να έχουμε εγκυμοσύνη και να ανησυχώ άδικα? :confused:
   
 5. οπως σου ειπα και πιο πανω βγαλτην απο το κλουβι με τον αρσενικο,γιατι αμα ειναι αρρωστη θα κολλησει και αυτος.
   
Φόρτωση...