Παράξενη συμπεριφορά κοκατίλ

Συζήτηση με θέμα Παράξενη συμπεριφορά κοκατίλ, που ξεκίνησε από anatolia, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 15 Απρ 2016.

 1. Παιδιά, καλησπέρα! Σήμερα η Ζίζη η κοκατιλίνα μου η ημιάγρια με εξέπληξε κυριολεκτικά. Περίπου 2 εβδομάδες τώρα ζευγαρώνει έντονα με τον Φίγκο, τα αφήνω όλα ελεύθερα και πετάνε γύρω μου και μέσα στο σαλώνι. Η Χάρη, το άλλο μας κορίτσι, έρχεται πάνω μου για αγαπούλες συνέχεια, καθώς είναι ήμερη και η Ζίζη την ακολουθεί, ανεβαίνει στο κεφάλι μου και κάθεται.
  Σήμερα όμως, εκεί που καθόταν στο κεφάλι μου και ανακάτευε τα μαλλιά μου, ξαφνικά άρχισε να κινείται ρυθμικά, πήγα στον καθρέφτη να δω τι κάνει επεί πάνω και, ω Θεε, η Ζίζη τριβόταν με τον πωπό της πάνω στα μαλλιά μου, όπως κάνουν τα αρσενικά όταν αυνανίζονται!!!! )))
  Σοκαρίστηκα και έβαλα το χέρι μου να την κατεβάσω, αλλά, μάλλον η ευχαρίστηση της ήταν τόσο μεγάλη που αγνόησε εντελώς το χέρι μου και συνέχισε ακάθεκτη, εγώ άδραξα την ευκαιρία να την χαιδέψω επιτέλους.
  Μέσα στην ημέρα το επανέλαβε άλλες 2-3 φορές και αναρωτιέμαι γιατί το έκανε και αν πρέπει να την αποτρέψω από αυτη την συμπεριφορά....
  Για πρώτη φορά στα 3 χρόνια που έχω κοκατίλ βλέπω τέτοια συμπεριφορά από κορίτσι!)))
  Αναμένω τα σχόλιά σας! Εχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό;;;)))
  Ευχαριστώ!
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Είναι σίγουρα κορίτσι Ανατολή μου; :)
  Πάντως εμένα όχι δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο.
   
 3. Ναι, 200% κορίτσι είναι...Και από τις φυσικές αποχρώσεις της, αλλά και από την συμπεριφορά μέχρι πρότεινος...Είναι κορίτσι η Ζίζη αναμφίβολα!)))
   
Φόρτωση...