Παπαγαλοκανάρινο

teo2

PB New Member
#1
Παπαγαλοκανάρινο όχι δεν είναι ζευγαρομένα καναρίνι με παπαγαλάκι αλλά είχε η μάνα μου παλιά ένα καναρίνι και ο παπούς μου βρήκε ένα παπαγαλάκι (πρίν πολά χρόνια) το καναρίνι κελαιδούσε τέλεια και συνέχεια.Όταν μια μέρα το καναρίνι πέθανε συνέχησε να κελαηδάει :eek: το παπαγαλάκι είχε μάθει να κελαηδάει από το καναρίνι:D.
 
Likes: Pigaki
12 Νοε 2007
1.655
76
Κάτω Σούλι, Μαραθώνα
Όνομα
Λευτέρης
Πτηνά
Καναρίνια, Ιθαγενή
Κωδ.
ΣΦΩΠ EOO-V 077
#2
αν προκειται για τα μικρα παπαγαλακια {πρασινα,μπλε,κιτρινα}μπορουν να μιλησουν κιολας οποτε μην σου φαινεται περιεργο
 

mgerom

Honored Member
16 Απρ 2006
7.022
412
Αθήνα
Όνομα
Μάκης
Πτηνά
Καναρίνια
Κωδ.
ΑΛΟΠ FOH-AL009
#3
Αυτό το τραβάνε βίντεο και το ανεβάζουνε με τα ανάλογα στοιχήματα.
 

TeriAthens

PB New Member
21 Μαρ 2008
187
6
Αθήνα
#5
ο δικός μου παπαγάλος red-rumped, επειδή ήταν για πολύ καιρό σε μαγαζί με ωδικά πτηνά, κελαηδάει σαν καναρίνι, προφανώς είχε μιμηθεί τις φωνές τους και όποτε ακούει πουλάκι στην τηλεόραση ή στο δρόμο αμέσως απαντάει!
 

Georgina

Honored Member
PBCP Contributor
11 Σεπ 2006
6.126
306
Αθήνα
Πτηνά
Καναρίνια
#6
Δεν χωρεί αμφιβολία πως πολλά είδη παπαγαλων διαθέτουν την ευφυία ενος 5 χρονου παιδιού και μπορουν να γίνουν εξαίρετοι μίμοι!

Φιλε Τεο σε πιστεύω γιατι το δικό μου μικρό κοινό παπαγαλάκι μιμείται το κελάηδημα των καναρινιών μιας και αυτά είναι η μοναδική του συντροφιά! Εδώ που τα λέμε το δικό τους κελάηδημα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Φυσικά το κελάηδημα που προσπαθεί να μιμηθεί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την ένταση και την πλοκή του κελαηδηματος των καναρινιών, αλλα σημασία εχει η προσπάθεια!