Παπαγαλοκανάρινο

Συζήτηση με θέμα Παπαγαλοκανάρινο, που ξεκίνησε από teo2, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 6 Φεβ 2008.

 1. Παπαγαλοκανάρινο όχι δεν είναι ζευγαρομένα καναρίνι με παπαγαλάκι αλλά είχε η μάνα μου παλιά ένα καναρίνι και ο παπούς μου βρήκε ένα παπαγαλάκι (πρίν πολά χρόνια) το καναρίνι κελαιδούσε τέλεια και συνέχεια.Όταν μια μέρα το καναρίνι πέθανε συνέχησε να κελαηδάει :eek: το παπαγαλάκι είχε μάθει να κελαηδάει από το καναρίνι:D.
   
 2. αν προκειται για τα μικρα παπαγαλακια {πρασινα,μπλε,κιτρινα}μπορουν να μιλησουν κιολας οποτε μην σου φαινεται περιεργο
   
 3. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Αυτό το τραβάνε βίντεο και το ανεβάζουνε με τα ανάλογα στοιχήματα.
   
 4. Άμα ζούσε το τράβαγα έχει πεθάνει εδώ και τρία χρόνια
   
 5. TeriAthens

  TeriAthens PB New Member

  ο δικός μου παπαγάλος red-rumped, επειδή ήταν για πολύ καιρό σε μαγαζί με ωδικά πτηνά, κελαηδάει σαν καναρίνι, προφανώς είχε μιμηθεί τις φωνές τους και όποτε ακούει πουλάκι στην τηλεόραση ή στο δρόμο αμέσως απαντάει!
   
 6. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Δεν χωρεί αμφιβολία πως πολλά είδη παπαγαλων διαθέτουν την ευφυία ενος 5 χρονου παιδιού και μπορουν να γίνουν εξαίρετοι μίμοι!

  Φιλε Τεο σε πιστεύω γιατι το δικό μου μικρό κοινό παπαγαλάκι μιμείται το κελάηδημα των καναρινιών μιας και αυτά είναι η μοναδική του συντροφιά! Εδώ που τα λέμε το δικό τους κελάηδημα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Φυσικά το κελάηδημα που προσπαθεί να μιμηθεί δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την ένταση και την πλοκή του κελαηδηματος των καναρινιών, αλλα σημασία εχει η προσπάθεια!
   
 7. τελειο...ανεβαστε κανα ηχο να ακουσουμε κ ειμεις..
   
Φόρτωση...