Παπαγαλάκια μωρά για αγορά από εκτροφέα

Συζήτηση με θέμα Παπαγαλάκια μωρά για αγορά από εκτροφέα, που ξεκίνησε από PAnoutsos13, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 17 Δεκ 2008.

 1. PAnoutsos13

  PAnoutsos13 PB New Member

  Είναι καιρός τώρα που ψάχνω για κάποιο παπαγαλλάκι.Θέλω βέβαια να υπάρχει μια πιθανότητα να μιλήσει,να πει κάποιες λίγες κουβέντες (σαν τους conure για παράδειγμα) και να μην έχει πολύ μεγάλο μέγεθος.Μέσα σε όλα αυτά θα ήθελα να είναι μωρό και κατα προτίμηση απο κάποιον εκτροφέα.Μήπως έχετε κάτι στα υπ'όξιν σας αυτό το καιρό?:(

  Αν ύπαρχει κάποιος που να προσφέρει εθελοντικά (ίσως επειδή έχει πολλά) κάποιο παπαγαλλάκι και ας μην είναι πολύ μικρο ακόμα καλύτερα,αλλα κάτι τέτοιο μάλλον είναι λίγο δύσκολο :D
   
 2. www.tropιcalbirdfarm.gr
  και πατα και στο google παπαγαλοι ροδος...θα σου βγαλει την σελιδα νος εκτροφεα...παρε τηλ και ρωτα για τα ειδοι που ενδιαφερεσε!
   
 3. PAnoutsos13

  PAnoutsos13 PB New Member

  Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση.Αν γνωρίζει και κανένας άλλος κανένα πιο κοντά στην Αθήνα ας ενημερώσει.Ευχαριστώ πάντως παω να κοιταξω το link που μου έδωσες :)
   
 4. PAnoutsos13

  PAnoutsos13 PB New Member

 5. ευχαριστω πολυ κωνσταντινε!
   
 6. αν πατισετε παπαγαλοι και μετα αφρικανικοι θα βγαλει μια φωτο απο ενα πρασινο με κοκκινο μετωπο και ραμφος...τι ειδος ειναι αυτο?
   
 7. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Aγγελε εννοεις τον jardines parrot?
   
 8. δεν ξερω πως το λενε...ειναι ομως παρα πολυ ομορφο!
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...