Πανευρωπαϊκή γιορτή για τα άγρια πτηνά

Συζήτηση με θέμα Πανευρωπαϊκή γιορτή για τα άγρια πτηνά, που ξεκίνησε από larys, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 4 Οκτ 2008.

  1. Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία προσκαλεί όλους όσους θα ήθελαν να γιορτάσουν την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών» και να θαυμάσουν από κοντά τον υπέροχο κόσμο των άγριων πουλιών που κρύβεται στην πόλη τους με παράλληλες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Οκτωβρίου στην Αττική, τη Μακεδονία, την Πύλο Μεσσηνίας και το Δέλτα του Έβρου. Εξορμήσεις για παρατήρηση πουλιών, περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να περάσουν μια συναρπαστική ημέρα στη φύση και, παράλληλα, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τη φύση και τα πουλιά του τόπου μας.

    Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα σε 30 περίπου ευρωπαϊκές χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία BirdLife International. Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας τις διοργανώνει και συντονίζει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με τη συνεργασία δήμων, τοπικών φορέων και οργανώσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
     

    Συνημμένα Αρχεία:

Φόρτωση...