Περιβάλλον Παγκόσμια ημέρα των ζώων

Συζήτηση με θέμα Παγκόσμια ημέρα των ζώων, που ξεκίνησε από Georgina, στο Forum 'Chit Chat' του PetBirds, 4 Οκτ 2007.

 1. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Απο το 1931, καθιερώθηκε η 4η Οκτωβρίου να είναι αφιερωμένη στους φίλους μας τα ζώα.Δεν ειναι τυχαίο που η μέρα αυτή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου που κατά την καθολική Εκκλησία θεωρείται ο προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.

  Να χαιρόμαμαστε λοιπόν ολοι μας τα ζωντανά πλασματάκια που δίνουν χαρά στη ζωή μας,( πουλιά, γατιά, σκυλιά, κοτόπουλα, τρωκτικά, ερπετά) και μας συντροφεύουν σε καθε στιγμη μας!
   
 2. απάντηση: παγκόσμια ημέρα των ζώων.

  μπραβο .βρε ζινα που το ανεφερες.ολοι σχεδον το ξεχασαν.να χαιρομαστε τα ζωακια μας.να ειμαστε πιο υπευθυνοι απεναντι τους.και με την πρωτη δυσκολια να μην τα παραταμε στους δρομους.
  .:d( χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν) χ αχα χαχαχα.:d.:d
   
 3. απάντηση: παγκόσμια ημέρα των ζώων.

  χρόνια πολλά λοιπόν στα ζώα και να τα χαιρόμαστε αλλά και να σεβόμαστε και επίσης όχι μόνο αυτά που έχουμε στην κατοχή μας αλλά και τα αδέσποτα και τα άγρια και τα ελεύθερα. εύχομαι να σεβαστούν "κάποιοι" αυτή τη μέρα και να έχουν τα ζωάκια (θηλαστικά, πουλιά και ψάρια) το κεφάλι τους ήσυχο τουλάχιστον σήμερα!
   
 4. θεωρώ πως κάθε μέρα από τις 365 του χρόνου είναι οι παγκόσμιες ημέρες, όλων των ζώων, συμπεριλαμβανομένου και.του ανθρωπου!
  .και του περιβάλλοντος, που τόσο καταπονούμε και πληγώνουμε δυστυχώς!
  προσέχουμε - εμείς τουλάχιστον - τα πτηνά μας, αλλά πολλοί από εμάς, δεν προσέχουμε το δικό μας "κλουβί", που, δυστυχώς και πάλι,.δεν είναι μόνο δικό μας.
   
Φόρτωση...