Πρόσφατα

Πέντε ζευγάρια σε μια κλούβα πτήσης;

Θεματοθέτης #1
Έχω 5 ζευγάρια καναρίνια . έχω μία κλούβα που είναι 1χ1χ1 και έχω ήδη ένα ζευγάρι μέσα σκόπευω να βάλω και τα υπόλοιπα 4 θα υπάρχει επιτυχία; ...ή αποτυχία;
Ευχαριστώ
 
#2
Η κλούβα είναι 1χ1χ1 και έχω ήδη ένα ζευγάρι μέσα σκόπευω να βάλω και τα υπόλοιπα 4 θα υπάρχει επιτυχία; ...ή αποτυχία;
Ευχαριστώ
παιδιά μην ξεχνάτε δεν γράφετε γιατί πουλιά μιλάτε και απαντούν καμιά φορά τα μέλη κάνοντας λάθος , δηλ μιλάτε εσείς για καρδερίνες και πχ εγώ απαντάω για καναρίνια
Όπως και να 'χει φίλε αν σε βάλουν εσένα με την γυναίκα σου με άλλα τέσσερα ζευγάρια σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε φουλ σεζόν, θα κάνεις διακοπές ??
Περιμένω απάντηση !
 
Θεματοθέτης #3
καναρινια εχω . κ μαλιστα πολυχρομα θα γινει χαμος.δικιο εχεις.οχι διακοπες δεν θα κανω αλλα τρελαδικο
 
#4
Οχι φιλε μη το κανεις θα εχεις πολλες φασαριες μεσα ασε που απο προσωπικη εμπειρια σε πολυ μεγαλυτερη κλουβα πηγαν 2 θυληκες στην ιδια φωλια και εκαναν 9 αυγα μεσα και καθονταν η μια πανω στην αλλη.
 
#5
Η απορία η δικιά μου είναι η εξής.Αντε και τα έβαλες μαζί,άντε και έκαναν και φωλιές και αυγουλάκια.Ο πατέρας των μικράω ποιός θα είναι?Σε κάθε κλουβί ή κλούβα μόνο ένα ζευγάρι.Αυτό το ζευγάρι έχει επιλεχθεί πριν καιρό και αφού έχει περάσει ένα διάστημα προετοιμασίας τότε τα αφήνουμε να ζευγαρώσουν.
 
#7
Να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά από κάποιους φίλους, αλλά θα τους κακίσω! Παιδιά αυτό σας πείραξε ποιανού ζευγαριού θα είναι πιο πουλί ??
Αν ναι τότε μην ανυσηχείτε πολύ, να κάνετε εξέταση DNA (πάρτε και τους γνωστούς τηλε-δικηγόρους) !
Ότι θα διαβιώνουν 10 νωμά σε ένα δωμά δεν σας πειράζει !
 

pougas

PB New Member
#8
Παιδιά εγώ έχω μια κλούβα 90Χ1Χ1,85 και έχω μέσα 3 αρσενικά σκεφτόμουν να βάλω και τα νέα μου πουλιά αλλά θα δεν θα το κάνω γιατί ήδη βλέπω μαλώματα κτλ. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βάλω ζευγάρια!
 
Top Bottom